Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

5. apr 2015
1.427
744
113
cheer.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Zanimivo, nisem vedel da obstaja tole:) Breaking bad je bil pa hud:) A se kaj navezuje? Verjetno ne, ker je tudi MIke notri...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.226
7.039
113
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
http://www.imdb.com/title/tt2879552/?ref_=nv_sr_1
11.22.63
V ponedeljek je prisel ven prvi del in bom definitivno spremljal se naprej. Zgleda obetavno!

Hvala za namig, zgleda obetavno, škoda sicer da je neki "falling in love" crap zraven, ampak ostalo je videt solidno
wink-1.gif
Pride na vrsto ko pogledam the expanse, škoda edino da so tako dolgi deli, to je skoraj kot film in težko je najti toliko prostega časa

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik RagnarZ pravi:
http://www.imdb.com/title/tt2879552/?ref_=nv_sr_1
11.22.63
V ponedeljek je prisel ven prvi del in bom definitivno spremljal se naprej. Zgleda obetavno!

Hvala za namig, zgleda obetavno, škoda sicer da je neki "falling in love" crap zraven, ampak ostalo je videt solidno
wink-1.gif
Pride na vrsto ko pogledam the expanse, škoda edino da so tako dolgi deli, to je skoraj kot film in težko je najti toliko prostega časa

Naceloma mene v serijah tudi moti ce je prvec falling in love scen notri, ampak v prvem delu me ni nic zmotlo. Je pa prvi del, tako da bomo vidli

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Pogledal prvi dve sezoni Breaking bad. Dobra serija, ampak dalec od tega da je boljsa od Sopranos ali GOT.
Razen ce so ostale sezone dosti boljse. Saj je dobra nadaljevanka, sem pa pricakoval vec.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Pogledal prvi dve sezoni Breaking bad. Dobra serija, ampak dalec od tega da je boljsa od Sopranos ali GOT.
Razen ce so ostale sezone dosti boljse. Saj je dobra nadaljevanka, sem pa pricakoval vec.

Jaz sem ravno včeraj pogledal do konca. Serija je huda, tak da si le poglej preostale sezone
wink-1.gif

Better call Saul pa se že dlja. Ynos
priden.gif