Primerna študentska postelja?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Še dodatno vprašanje.

Stanovanje bom oddajal v podnajem. Zanj plačujem 300€, najemnino bom dal 330. Stanovanje je veliko, trije bodo v njem živeli zelo komfortno.
Zdaj pa gre za to, kakšne cene naj postavim po komadu, kako naj oglašujem. Gre se za to, da bo imel en svojo sobo z zakonsko posteljo, druga dva pa si bosta delila zgornji štuk (po stopničkah se gre gor še v eno sobo) z enoposteljnima sobama. Se vam zdi dejstvo, da bo imel eden svojo sobo, dovolj močno, da bi za tega postavil najemnino 130€, za ostala dva pa 100€, ali je kar kul, če ostanem pri 3x 110€?

hvala

Nazadnje urejeno:

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Pa se ti splača za 30€ mesečnega profita reskirat, da boš imel probleme z oddajanjem, najemodajalci, neplačilom, škodo? + če boš oddajal legalno boš še dohodnino plačeval in boš takorekoč v minusu.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ko sem pred dvema letoma iskala sobo, za kolegico iz makedonije ki je prišla sem študirat so bile sobe po 150€ (z vključenimi stroški), če je bila slabša lokacija pa tam po 120€ (z vključenimi stroški), me je pa na rit vrglo ko sem videla kakšne luknje se oddajajo.

Tako da malo glej glede na lokacijo, če je kolikor toliko solidno opremljeno iin reciva da dobra lokacija imaš komot višjo ceno kot si napisal - računaj še da bodo stroški čez zimo kar nekaj višji, zato tisti, ki oddajajo tako, da imajo stroške vključene, čez zimo tudi malce dvignejo najemnino, za 10,20€.