Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz bi prilepil, ce bi se imel s cim pohvaliti, pa imam telefon preko BT in je omejena hitrost na cca. 1 mbps (speedtest je pokazal cca. 1.2 mbps DL in cca. 1.1 mbps UL, ponudnik Mobitel). Zanimivo se mi zdi, da gladko doseze UL nad 0.5 mbps, za kar se mi po ogledu "neke druge teme" zdi, da je pri ostalih dveh ponudnikih bolj izjema, kot pravilo.
A lahko napisete bolj natancno lokacijo za vecje kraje, kjer si mimogrede lahko par kilometrov stran, za kaksnim hribom ali kaj podobnega, a se vedno v istem kraju ? Npr. Ce si v Kranju, je najbrz drugace s signalom ce si dol v luknji za Savo (Savska loka) ali pa nekje zgoraj (Planina, Labore, Zlato polje ...).
Mi je skoda denarja... Zadnjic sem naredil speedtest... pa mi je slo 4,39 € ker nimam nic zakupljenih kolicin pri Mobitelu, odkar so "pokvarili" oz. "oklestili" paket Itak Dzabest (sem skenslal takrat) ...
kot ponavadi, download super, upload pa jajca, kljub temu, da se res velikokrat pritožim. ponavadi je en teden po pritožbi ok, oz. neke normalne hitrosti, potem pa spet po starem ...
še razmišljam, kako bi uvedel reklamacijo ...
evo, še enkrat, da bo bolj merodajno - download še boljši, upload pa v qurcu ...
Citat: Uporabnik Dekster pravi:
Glejte, da bo izbral točno tiste lokacije, kjer je m@.... najboljši, da ne bi izpadlo slučajno, da zastonj izvajate sponzorstvo
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.