Primerjava Nokia C6-01 vs. C7-00

zogica11

Zelenc'
1. jul 2011
11
0
1
Sedaj, ko sem malo bolj podrobno pogledala in prebrala opise, specifikacije, reviewe, mislim, da nokia x6 ne zaostaja prav dosti za nokio c7. In glede na to, da sem povprečna uporabnica (klici, sms, internet, office, navigacija, koledar, skype...) mislim, da bo zadostovala mojim potrebam, kajne? Sploh pa cena je resnično zelo, zelo ugodna glede na specifikacije.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Je zelo dobra ta X6 .Če pa hočeš biti novejša in s časom naprej pa C7.Ovi maps ima C7 lepše in boljše .C7 malo močnejša po lastnostnih od X6 .Z X6 se da full čarati in delati po registru in sami nokii .C7 je full občutljiva . So plusi in minusi . Kar se pa cene tiče se pa ve .

zogica11

Zelenc'
1. jul 2011
11
0
1
Pri ovi.maps je med telefoni razlika na zemljevidih? Kaj pa če naprimer primerjava nokio E5 in Nokio X6, vem, da je očitna razlika v tipkovnici
smile-1.gif
ampak prvega ima sestra, in je z njim zelo zadovoljna, pa recimo da spada med enako zahtevne uporabnike kot jaz.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Nokia C6-02 je zunaj že .Nokia E5 je pa tako : So bila neka serija ki so bile zanič in so šle na servis ali so pa zavračali robo .Če ji pa dela ima srečo .

Nazadnje urejeno: