Primerjava dveh prenosnikov HP

bpangr

Pripravnik
7. jan 2013
57
0
6
Kakšna je razlika med modeloma HP 650 C1N08EA in HP 650 C1N09EA#BED razen cene (cca 20€)? Kako bi ga ocenili za domačo(ne profi) uporabo za nezahtevnega uporabnika: za silo, zadovoljivo, zelo dobro... Ali mogoče alternativa?(predpogoj:nesvetleč ekran):

bpangr

Pripravnik
7. jan 2013
57
0
6
OK. Kaj pa je potem to: pri obeh je grafična kartica integrirana, ampak pri prvem v nadaljevanju piše:velikost spomina grafične kartice -0MB, pri drugem pa 2GB(1920MB). A je to mogoče tisk. napaka, lapsus, ali je res kaj na tem...Nimam pojma. Kaj pa primernost glede na uporabo???

Rocco

Pripravnik
17. jan 2008
200
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik bpangr pravi:
OK. Kaj pa je potem to: pri obeh je grafična kartica integrirana, ampak pri prvem v nadaljevanju piše:velikost spomina grafične kartice -0MB, pri drugem pa 2GB(1920MB). A je to mogoče tisk. napaka, lapsus, ali je res kaj na tem...Nimam pojma. Kaj pa primernost glede na uporabo???
Za domačo uporabo OK, za igrice pa integrirana ni, razen kakih Facebook iger
smile-1.gif

bpangr

Pripravnik
7. jan 2013
57
0
6
Igrice me ne zanimajo! Mogoče kakšni posnetki, kakšen filmček, urejanje slik, načrtovanje poti na GE in podobne drobnarije...za penzioniste...
smile-1.gif
.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik bpangr pravi:

Samo narobe je napisano. Kar v redu prenosnik sicer.

Rocco

Pripravnik
17. jan 2008
200
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik bpangr pravi:
Igrice me ne zanimajo! Mogoče kakšni posnetki, kakšen filmček, urejanje slik, načrtovanje poti na GE in podobne drobnarije...za penzioniste...
smile-1.gif
.
Za nezahtevne uporabnike je povsem vredu, za vsak slučaj bi dokupil podaljšanje garancije na 2 oz. 3 leta. Pri teh cenejših prenosnikih rado kaj crkne (ponavadi par dni po izteku garancije)
smile-1.gif

bpangr

Pripravnik
7. jan 2013
57
0
6
Sem se odločil in naročil. Ko dobim, pa " v šolo"...

Nazadnje urejeno: