Se ena popolnoma sveža.
Na kombiju (camper) imam poleg vsega zavarovano tudi asistenco, zav Sava.
Poleg tega imam sw AMZS druzinsko premium. Kombi se vozi dalec od doma in imam pac dvojno in pa pri AMZS je v kompletu turisticno in odgovornost ( smucanje v Ita )
Vceraj mi je na prikolici katero sem vlekel na drugi konec Slo razneslo gumo.
Klicem prvo Generali, ki je zavarovatelj prikolice in vseh 15 avtov, ki jih ima lastnik prikolice. Nop na prikolici ni asistence.
Klicem Savo, zavarovatelj mojega kombija, ja vse super imas, ampak samo za kombi, kar visi z njega ne krijemo.
Klicem AMZS, katerega clan sem in ker clanstvo ni na avto ampak na osebo, krijejo vse kar ti vozis, neglede na lastnistvo. Cez 45 minut se pripelje kamijon, nalozimo in gremo dalje na dogodek.
Tako da AMZS pravi prijatelj in vedno.moja prva izbira.
Koriscenje do sedaj, ta drugic guma na tej prikolici.
Vleka kombija iz Udin v Lj .... v nedeljo ko je prepoved voznje kamijonov, ja baje velja tudi za pomoc na cesti. Se je pripeljal iz NG, ker gorenci niso upali na cesto.
Turisticno, slikanje dlani v AltaBadii, klic na center in so uredili vse. V ambulanti so vedeli da prihajam in tudi papirji so bili vsi pripravljeni. Za ta del skrbi Triglav.
Zanimivost ... katero koli stevilko sem klical, sem dobil vedno isti klicni center. Mi je.ob tretjem klicu, na 1987, ze sama rekla, "zakaj pa nisi takoj povedal"