Primera Division 2011/2012

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Se strinjam da Ibro lihk ni vir normlanih informacij ker model je [censored]. Večji od Balottelija.

Ampak igralci Barceloni so navadni pusiji, igra Barcelone pa dolgočasna.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
In ti misliš, da je Ibra dal izjavo v angleščini? Ali švedsko ali pa italjansko, morda eventuelno špansko.

2. sep 2007
1.528
825
113
Dolenjska
Že nekaj časa spremljam tole temo in nasploh after-game reports o igri Barce in njihovih nasprotnikov. Sam sem navijač Man Utd in Interja. Messi je super igralec, to moram priznati. Ima ogromen talent in mislim, da še ni pokazal vsega kar zna. Toda sama igra celotne ekipe me odbija. Nekaj česar ne morem trditi za igro Liverpoola, Chelseaja, Man Citya ali Milana, pa čeprav so to ekipe, ki so direkten tekmec ali tradicionalni "sovražnik" mojih dveh najljubših ekip.

AC Milan je včeraj lepo pokazal, da se proti Barci da igrati napadalno in jih tudi stisniti na njihovo polovico, oblegati njihov gol in jim dati malo lastnega strupa.. Niso se jih ustrašili ali začeli previdno. Šli so na zmago. Včasih to pogrešam pri Unitedu.

Sama igra Barce, kjer s kratkimi podajami od igralca do igralca držijo posest žoge ubija igro. Ne samo nasprotnika ampak igro nasploh. Ne v smislu rezultatov ampak v smislu lepote same igre. Vem, da na koncu štejejo samo rezultati in da se v nogometu obračajo milijardni zneski, toda to kar dela Barca je rak rana nogometa. Sploh, če pri tem upoštevamo še neskončno valjanje po tleh po skoraj vsakem dotiku z nasprotnikom.

Razumljivo, da je potrebno nevarne in nepremišljene štarte kaznovati in z ostrim sankcioniranjem preprečiti njihovo ponovitev. Razumljivo, da soigralci ščitijo drug drugega in opozorijo sodnika na nasprotnikove nepravilne štarte. V vseh ligah in vseh ekipah je tako. V vseh ekipah se tudi najdejo igralci, ki se radi mečejo po tleh in fejkajo. Da, tudi pri Unitedu, priznam.

Vsi pa tudi vemo (in tudi strastni navijači Barce to vedo, čeravno nočejo priznati na glas), da Barcini igralci le malce preveč padajo po tleh. Da, težko jih je zaustaviti, ko so v naletu. Nepravilni štarti proti njim se dogajajo. Ampak prosim lepo, kar je preveč je preveč.

Samo to sem hotel povedati. Zdaj me lahko flejmate kolikor hočete.
:p

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja, priznam kot navijač Barcelone, recimo Buskec pa Alveš čist preglupo odreagirata in velikkrat dobita tudi tiste prekrške dosojene, ko nekega kontakta ni bilo, ampak roko na srce....to je pač PROFI šport in nažalost je vložek prevelik, da ne bi izkoristili vseh možnosti oz. bi bil igralec "slabši", čeprav drugače všečen. Pa tudi laufanja do sodnika nikakor ne odobravam, saj se tudi premislil še nikoli noben sudja ni, tko da to vršenje pritiska se pomoje nič ne obrestuje.

Obratno pa Messi pokasira kdaj tak napad oz. tackle da je joj in ostane na nogah, kar pa ni nujno da se bo vedno razšlo, ker se napadi potem počasi stopnjujejo on pa pač ne bi smel iskat poškodbe kajne? Potem se pa zgodi kak Ujfaluši moment pa ti lohk nese nogo, pa tudi na zadnji tekmi ga je en pohodil po nogi v polnem šprintu, lahko bi ga tam snel za nekaj mesecev.

Kar se pa desktrukcije igre tiče pa....
hysterical-1.gif

Na tle mate žogo Manu pa špilajte 10min sam vi, da ne bomo mel prevelike posesti pa preveč podaj, katerih niste sposobni prestreč in naredit akcije.
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Kakor komu, meni se ne zdi da Barca ubija igro, če ima vedno večjo posest žoge, več podaj, manj prekrškov, več strelov na gol in več pretečenih kilometrov. Že statistično gledano nima nobena ekipa za burek v niti eni nogometni prvini.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja spet....
bonk.gif

Se pravi barca ubija igro s tem, da so "predobri"?

To bi lohk tud obrnil....nasprotniki barce ubijajo igro, ker so nesposobni prit do žoge oz. jo barca takoj osvoji nazaj?

Pa trenutno sploh niso tako močni, Milan se je kar dobro zoperstavljal, pa tudi v ligi so fasal že nekaj golov, saj majo Valdeza v golu.
tongue-1.gif

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Na tle mate žogo Manu pa špilajte 10min sam vi, da ne bomo mel prevelike posesti pa preveč podaj, katerih niste sposobni prestreč in naredit akcije.
bonk.gif

Ravno v lanskem finalu je bila svetla izjema, ker s svojo igro nebi naredili veliko. Manchester je zasidral na 16 pri vsakem napadu, posledično je Barca igrala drug nogomet. In to klaso višje. Se pravi se da tudi z drugo igro (bolj atraktivno za oči) zmagat.

To drkanje pa pač...meni gre na [censored], mogoče tebi ne gre.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Veliko laufanja in napad sta pravi recept za Barcelono. Pa na začetku se morajo nasprotniki malo po tleh metat pa simulirat da potem nogometaši Barcelone malo zgubijo živce.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Joj bimbo, beri malo boljše, jaz pravim da se meni NE ZDI da Barca ubija igro
smile-1.gif

Barca premaguje vse vrste nasprotnikov, tiste ki kao igrajo lepo za oko, tiste ki igrajo grobo, tiste ki hočejo simulirati..... za vsakega se najde recept
grims-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Meni se ni zdelo, da bi v finalu LP lani igrali kaj veliko drugače, so bili pa vsi popolnoma skoncentrirani in pripravljeni na tekmo in so grizli ko norci, tukaj v ligi pa kdaj bolj lenobno začnejo in kaka ekipa to zna izkoristit (Milan, Valencia....).

Se pravi je zaključek, da barca rabi dobrega nasprotnika za dobro tekmo?
tongue-1.gif
Samo, ko je dobra tekma in nasprotniki tako igrajo, potem ponavadi barca zmaga. Še najbližje od takih tekem je prišel Milan zdaj, real pa pod Moujem igra antinogomet, ki je 100% najbolj primeren za zmago prot barci, pa jim nič ne zamerim itak noben klub ne igra za estetko?

Pa tudi barca ni kaj prida suverena in ibr močna trenutno, postave se izredno veliko menjajo, malih poškodb je ogromno in začenjajo vsako tekmo drugi.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Tale igra Barce danes je bla pa k bi Chelsea zadnje tedne gledal... premoč, pa en kup predložkov, vse po zraku, pa komaj kak pravi strel na gol spravijo skup... Sedaj pa samo še Malecky pove komentar, o antinogometu Reala in pa lepoti Barce...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
nisem gey, tak da ne morem sodit o tem, me pa veseli da si ti bil zadovoljen
grin1.gif