Priklop IP kamere

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Tukaj sem vnesel ip kamere...kamera je povezana z ruterjem..ne dela pa nič
uf-1.gif

kaj bi bilo narobe?

kamera je tale...

http://www.bolha.com/gradnja/v...mp;kw=ip+kamera

B81

22. jul 2007
37.613
10.909
113
Si poskusil najprej, če dela z auto nastavitvami?

Kam se pa shranjuje, ko ni v omrežju, ima SD podporo?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Priklopi kamero na PC. Odpri VLC player -> open capture device. Nastavi kamero, obklukaj stream/save-> settings > http/udp kaj pac ces. In streamas.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Zadeva dela...dobivam sporočila o premiku vozil, vendar mi ne pošlje slike?

je tole prav izpolnjeno in kaj je treba na vrhu napisat ?

hvala.

zajeta-slika.png

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
SMTP Server: smtp.gmail.com
User Name: tvoj gmail username (bostjan.voje)
Password: tvoje geslo za gmail

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Koliko denarja je na spletu? da vidim kuk me je nategnu
smile-1.gif

Nočna vidljivost je pa bolj [cenzura] veter...da bi prepoznal človeka bi moral bit tam največ 3 metre stran
rolleyes-1.gif
...v stvari brez veze da sploh je

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
namesti si VLC predvajalnik in poiskusi preko njega, pa navodila si preberi od kamere ker si vse pobrkal.

Več pa jutri, za danes sem ------

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Navodila za priklop IP kamere preko wifi routerja

Navodila za priklop IP kamere preko wifi routerja :

1) kamere Instar lahko na omrežje priključimo tudi preko wifi vmesnika (802.11/bg standard. 802,11 / b in 802.11 / g )

2) Izberite iskanje in si kopirajte naslednje podatke o wifi omrežju:

2a) SSID (ime wifi omrežja)
2b) Raven zaščite ( WPA/WPA2/WEP);
2c) Geslo

3) Ob pridobitvi informacij omrežja zgoraj, naredite prijavo na ip kamero, sočasno ko je kamera povzava z mrežnim kablom. Da to naredite, potrebujete naslov IP kamere --> Odprite pripomoček IP Camera Tool in z dvojnim klikom na IP kamero, pridobite IP naslov kamere. Sedaj izberite copy & paste in ta Ip vnesite v brskalnik IE, firefox ali kakšen drug brskalnik. Za tem bo zahtevan vnos uporabniškega ime in gesla (privzeto uporabniško ime: admin / geslo: "" - pusti prazno) in zatem klik na Prijava / Login

Obstajata dva "Login" prijavna gumba. IE uporabniki pritisnite prvi Login gumb, uporabniki Safari, Firefox ali Chrome pa uporabite drugi "Login" gumb.

4) Po prijavi na kamero na levi strani izberemo "admin" opcijo " (ob uporabi IE) ali "Device Management" (ob uporabi Firefox ali Google Chrome «). Zatem izberitea "Wireless Lan Settings". Tukaj kjer odkljukajte polje da uporabljate wifi povezavo (Using Wireless Lan). Za tem izvedite skeniranje (Scan) in izberete dostopno omrežje , raven zaščite (Encryption) in geslo (Shared Key). Za konec le še potrdite (Submit) in počakajte na ponovni zagon kamere (cca 30 sekund, ko že lahko odstranite mrežni kabel in že imate wifi kamero :-