prijetna presenecenja po 8+ letnih zvezah

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
odvisn kakšno žensko ma.

Nazaj na temo:

Mene bi pomoje kap, če mi moj izvede kj tazga kar je gor nexi pisala. Je pa res da še nisva 8let skupaj, ja. Verjetno se ti pol spremeni osebnost pa hočeš sam cukr na cukr.
rolleyes-1.gif

Če se moj spomne, je že dan za praznovanje
smile-1.gif

Po več letih so drobne pozornosti, tiste, ki štejejo. Men osebno je npr. vseeno a mi kupi kej za rd, al pa nč. Isto za obletnico. Se pa kdaj med letom spomni name in kar tako mimogrede, mi da vedet, da me ma rad. Pa če je to samo kos tortice, ki ga imam noro rada, pa se je spomnu in jo kupu na poti iz službe.

HB, smo si tut ženske različne in vse ne rabmo romantike non-stop.

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
To so samo primeri...posamezno, ne skupaj (itak da sta že 2 stvari skupaj 2much)
bonk.gif

...sva v zvezi ta 9. leto in sem samo napisala s čim me je
smile-1.gif

Se strinjam, res so pomembne male pozornosti, samo po tolko časa, že samo zaradi samoumnevnosti partnerja (pa ne rečt da vidva si pa nikol ne bosta samoumnevna) , tudi kakšna malo večja zelo paše...tako z njegove,kot z njene strani
grims-1.gif
...

In ne ni lepšga darila za rojstni dan (ki ga imaš 1. na leto), ko uletiš v kopalnico polno svečk s pripravljeno kopeljo... In ja bi bila ful žalostna če bi pozabil...

samo moje mnenje
wink-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
ksz. da se malo priklopim na temo. Konec meseca imava 10 let (maja letos sva se pa poročila) in se priporočam za kakšno pametno idejo. Ideje s te teme so malo problematične, ker me na D dan (ter 1 dan prej in en dan kasneje) ne bo doma, saj sem na enem sejmu...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Cisto tako informativno me zanima...
Recimo,da ima ta oseba rojstni dan. Pa ne zeli kupljenega darila. Bolj v smislu neke pozornosti. Kot npr nabran sopek rozic,mogoce priprava kaksne vecerje,masaza ipd...?

Kako po res dolgi zvezi na prijeten in naceloma preprost nacin presenetiti partnerja?

Me predvsem tudi od zensk zanima,kaj jih lahko tudi po veliko letih razveseli?

Spomni se kaj si včasih počel, pa si zdaj nehal...in ji je bilo všeč. Vsak se na začetku veze bolj trudi, dela marsikaj..., kasneje pa neha.

Oper cote, jih zlikaj, posesaj (vse troje, če je ne bo doma še), naredi dobro večerjo, po mladostniško poseksaj,... Pa še kako darilce. Čeprav je rekla, da ga noče, ga bo podzavestno pričakovala. Ženske.

Če pa po vsem tem ne bo zadovoljna, pa jo spomni, kaj je ona zate pripravila na zadnji rojstni dan..., če je kaj.

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Tudi če je rekla da ne želi da ji nič kupiš, ji vseeno neko malenkost kupi. Govorijo tisto, kar naj bi dobro zgledalo, žal, mislijo oz. želijo pa drugače. Če ne bi nič, bi se ji sigurno po glavi neki začel vrtet "zakaj pa zdj to??" Če že kaj kupiš, žalostna lih ne bo... Uglavnem neki malega kupiš + ostalo kar si se že spomnil

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Si ti nor - oper cote zllikaj pa še posesaj - to je vendar za pet obletnic dela. Da se še razvadi navsezadnje...
bonk.gif

Od vseh tvojih predlogov je še najbolj smiselen, da naj jo mladostniško posexa.
Plus darilce. To itak vse pričakujejo, ne glede na izraženo voljo
smile-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Moj je mene zelo lepo presenetu. En dan me je zapeljal v eno gmajno in mi res ni blo jasn kam greva. Potem pa je še zapeljal iz poti v eno šumo, da sem bila prepričana, da se mu je zrolal. Ko sva se pripeljala do cilja, me je pa skoraj kap. Tam je bila mizica, stolčka, roštilj, potoček je bil zraven, dekca na tleh....
srce-1.gif

Nazdravila sva s pivom, končala pa s....
redface-1.gif

Super je bilo. Cel dan samo za naju....

beyonce

Pripravnik
9. sep 2009
53
0
6
41
H3Y!

Mah, po 8 letih se najde kaj za presenečenje, samo če že vsa prejšnja leta in čez leto ni poln presenečenj, potem je najbolje kar zamenjat tipa ... vsaj sama sem vedno tako počela. Če je tip dolgočasen, je to največja kazen. Denar tu ne igra vloge. Je pa dobro, če ga ne manjka ... :)