Torej včeraj sem videl očitno preprodajo droge sredi belega dne na parkirišču enega mercatorja v Ljubljani. Poklical sem na 080 1200 (ne zaradi anonimnosti) ampak pač se mi je zdelo bolj to kot pa da nujno linijo zasedam. Vse se je zgodilo v minutki, tipo se je pripeljal izmenjala sta si dve besedi z nekom ki ga je čakal na parkingu in mu dal zavojček.
Mahoni na drugi strani si je zapisal registracijo, ki sem mu jo povedal, vprašal še nekaj zadev in to je bilo to.
Zanima me kakšen je postopek ali je to pač samo nek zaznamek in če se večkrat pojavi ta oseba so malo bolj pozorni ali kaj, ker to se dogaja večkrat da se tako srečujejo pred trgovino in domnevam da so zadaj mutni posli.
Mahoni na drugi strani si je zapisal registracijo, ki sem mu jo povedal, vprašal še nekaj zadev in to je bilo to.
Zanima me kakšen je postopek ali je to pač samo nek zaznamek in če se večkrat pojavi ta oseba so malo bolj pozorni ali kaj, ker to se dogaja večkrat da se tako srečujejo pred trgovino in domnevam da so zadaj mutni posli.