Prijava prodaje droge na 080 1200

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Torej včeraj sem videl očitno preprodajo droge sredi belega dne na parkirišču enega mercatorja v Ljubljani. Poklical sem na 080 1200 (ne zaradi anonimnosti) ampak pač se mi je zdelo bolj to kot pa da nujno linijo zasedam. Vse se je zgodilo v minutki, tipo se je pripeljal izmenjala sta si dve besedi z nekom ki ga je čakal na parkingu in mu dal zavojček.
Mahoni na drugi strani si je zapisal registracijo, ki sem mu jo povedal, vprašal še nekaj zadev in to je bilo to.
Zanima me kakšen je postopek ali je to pač samo nek zaznamek in če se večkrat pojavi ta oseba so malo bolj pozorni ali kaj, ker to se dogaja večkrat da se tako srečujejo pred trgovino in domnevam da so zadaj mutni posli.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Pa te je bilo kaj strah?

ne-ne-1.gif
pač na organ mi gre da se to dogaja 20m od moje bajte, na parkingu kjer mimo hodijo moji otroci, vem da bi večina alterjevcev oba zagrabla za kravatlc in jih pretepla do smrti ampak mene tukaj zanima samo kako policija postopa naprej ob takšni prijavi.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dedek je par let nazaj anonimno podal prijavo, ko se je na enem mestu redno pojavljala izmenjava. So se zahvalili za podatke, mesec dni nič, dedek pokliče in vpraša če ne nameravajo ukrepat. Pravi policaj, da zbirajo informacije o manjših ribah, da dobijo večje. Kak teden kasneje pa velika akcija po celem MB, na tistem mestu pa zatem ni bilo nobene izmenjave več.

Tak da moj nasvet je take stvari sporočit, potem pa pri miru pustit, bodo že ukrepali čez čas. Če bi male dilerje dnevno lovili itak nebi nič naredili.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.207
4.188
113
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Torej včeraj sem videl očitno preprodajo droge sredi belega dne na parkirišču enega mercatorja v Ljubljani. Poklical sem na 080 1200 (ne zaradi anonimnosti) ampak pač se mi je zdelo bolj to kot pa da nujno linijo zasedam. Vse se je zgodilo v minutki, tipo se je pripeljal izmenjala sta si dve besedi z nekom ki ga je čakal na parkingu in mu dal zavojček.
Mahoni na drugi strani si je zapisal registracijo, ki sem mu jo povedal, vprašal še nekaj zadev in to je bilo to.
Zanima me kakšen je postopek ali je to pač samo nek zaznamek in če se večkrat pojavi ta oseba so malo bolj pozorni ali kaj, ker to se dogaja večkrat da se tako srečujejo pred trgovino in domnevam da so zadaj mutni posli.

Sledi kazenska ovadba zoper "krivo obdolžbo" ker so 30 min zatem ustavili tega modela in je imel pri sebi samo 3g konoplje kar v sloveniji ni prekršek!

Tožibabe!
10.gif

Upam da naslednjič, ko boš ti preko bolhe nekomu prodal polnilec za telefon, da bo nek podoben pacient poklical policijo in da bodo prišli ti predelali avto v prafaktorje (podrli tapete, armaturko itd.), ugotovili da nimaš veljavne prve pomoči in ti nabili 200EUR kazni!
zmaga.gif

Če imaš jajca tožarit imej še jajca in pojdi do modela ter avprašaj kaj počne, če bo rekel da prodaja drogo se pa z njim prijazno "pogovori"! Recimo tak postopek se mi zdi manj moralno sporen kot tvoj!

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:

Sledi kazenska ovadba zoper "krivo obdolžbo" ker so 30 min zatem ustavili tega modela in je imel pri sebi samo 3g konoplje kar v sloveniji ni prekršek!

Tožibabe!
10.gif

Upam da naslednjič, ko boš ti preko bolhe nekomu prodal polnilec za telefon, da bo nek podoben pacient poklical policijo in da bodo prišli ti predelali avto v prafaktorje (podrli tapete, armaturko itd.), ugotovili da nimaš veljavne prve pomoči in ti nabili 200EUR kazni!
zmaga.gif

Če imaš jajca tožarit imej še jajca in pojdi do modela ter avprašaj kaj počne, če bo rekel da prodaja drogo se pa z njim prijazno "pogovori"! Recimo tak postopek se mi zdi manj moralno sporen kot tvoj!

Ah bejž bejž, se pravi če par mesecev gledaš male 20 letne nezaposlene mulčke v BMWjih novejšega letnika, ki si izmenjujejo zavojčke in denar greš pač do njih in jih povprašaš kaj to počnejo. Pač poklical sem na to številkom, iz mojega naročniškega GSMa, povedal sem moje ime in priimek in pač podal prijavo, da se je dogajalo nekaj čudnega. Imaš prav bolje da sem tiho in se brigam zase a ne.
bonk.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Aja in če bodo policisti prišli do mene ker bom sumljiv in mi bodo preiskali avto naj ga, ker nič ne skrivam in če me bo kdo prijavil, da sem sumljiv naj pridejo in me preiščejo, če bo odnos korekten. Vsakdo se lahko zmoti a ne.

sad

Guru
24. avg 2007
21.303
9.921
113
Evo, zdej boš dobil nazaj, da si jih prijavil iz zavisti, ker oni imajo novejše BMW-je, ti pa ne.
evil.gif

Drugače pa, prav si naredil

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Evo, zdej boš dobil nazaj, da si jih prijavil iz zavisti, ker oni imajo novejše BMW-je, ti pa ne.
evil.gif

Drugače pa, prav si naredil

Matr res je lep un bmw,... 3ka coupe mljask... je pa res da ga ravno zaradi takih lastnikov ne maram
frown-1.gif

Čudno pa da mi je samo eden do sedaj predlagal da bi pravico vzel v svoje roke. A če vidim nesrečo na cesti tudi kar ustavim, določim krivca in mu potalam par vzgojnih, da policija ne izgublja časa?
evil.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Aja pa še enkrat, jaz sem za moje mišljenje naredil prav, bolj me zanima nadaljnji postopek, kako policija obravnava take prijave - ali pač ena prijava ne pomeni nič, ali si jo zabeležijo, ali začnejo takoj malo vohljati okoli... pač to.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.621
113
Citat:
Citat:

Tožibabe!
10.gif

zmaga.gif

Kaj pa je posedovanje 3g trave v sloveniji? Dobrodelno dejanje?

@guiness
Lepo in prav si ravnal. Govoril si s kriminalistom na okc gpu. Ce bi slo za urgentno zadevo bi on poklical direktno na obmocni okc uprave pod katero spadas in bi od tam ukrepali naprej. V tem primeru pa si morda dal pomemben podatek v preiskavi ki ze poteka, morda pa se bo zacela nova.

Aja in se ti ni oni na drugi strani linije, se ti pa jaz najlepse zahvaljujem. Tudi kot drzavljan. Hvala.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.207
4.188
113
To si sedaj rekel da že par mesecev gledaš prodajo, to bi razumel.

Ti si napisal da si videl kako si dva "sumljiva" (po čem to sklepaš?! po bmwju? so imeli kvadratne glave?) tipa izmenjujeta "zavojčke" (vsekakor veš kaj je bilo notri?!) oz. denar. skratka razumel sem da si bil prvič na tistem kraju in si prvič videl ta dva tipa in si pač podal prijavo! Na tole sem tudi repliciral da je butasto oz. nesmiselno pa še veš ne za 100%!

Sam ne zagovarjam drog, ampak če lahko pjanci cele dneve popivajo na terasi bifeja ne vem zakaj bi bil problem da en mulac svojemu kolegu proda zavojček trave (ker če so bli 20 letni mulaci kaj drugega težko da je bilo)! Za svoje otroke (nekdo omenil) se pa skrbi kako drugače kot pa da jim pripravljaš idealno okolje v katerem bodo živeli a na njih samih nebi pa nič naredil (kokon style).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:

Ti si napisal da si videl kako si dva "sumljiva" (po čem to sklepaš?! po bmwju? so imeli kvadratne glave?) tipa izmenjujeta "zavojčke" (vsekakor veš kaj je bilo notri?!) oz. denar. skratka razumel sem da si bil prvič na tistem kraju in si prvič videl ta dva tipa in si pač podal prijavo! Na tole sem tudi repliciral da je butasto oz. nesmiselno pa še veš ne za 100%!

Sam ne zagovarjam drog, ampak če lahko pjanci cele dneve popivajo na terasi bifeja ne vem zakaj bi bil problem da en mulac svojemu kolegu proda zavojček trave (ker če so bli 20 letni mulaci kaj drugega težko da je bilo)! Za svoje otroke (nekdo omenil) se pa skrbi kako drugače kot pa da jim pripravljaš idealno okolje v katerem bodo živeli a na njih samih nebi pa nič naredil (kokon style).

Daj

ne

bluzi.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Citat:

Ehhhh, torej kaj za vraga sem šel klicat, nej se brigam zase in to je to a ne
bonk.gif