Prijava neželjene slike na Facebooku

dteam

Zelenc'
23. avg 2008
24
0
1
A kdo ve, kaj se zgodi, če ti določena slika na Facebooku ni všeč in klikneš pod njo na "Prijavi sliko"? Jo bodo pri Facebooku umaknili, bodo lastnika slike obvestili, da bi nekdo rad, da se jo odstrani, ali pa kaj drugega?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.771
548
113
42
povsod malo
Nič. Enostavno izgine. To se je že meni zgodilo par mesecev nazaj, ko sem z dovoljenjem slikal nago prijateljico pa nisem dal albuma pod zasebnega in puf zjutraj jih že ni bilo več gor.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.492
119
63
Odvisno za kako fotko. Vem za primer ko je nekdo slikal nago babo na nudo plazi, in je dan zatem, ko jo je dal na FB bil disejblan. Ocitno ga je prijavil nekdo, skratka nov profil si je mogu narest pa vse od zacetka.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Sicer ni isti primer ampak jaz sem enkrat prijavil nekoga zaradi nekih kletvic in groženj preko privat sporočil. Drug dan ni bilo več njegovega računa niti farmville farme
evil.gif

Glede tega je facebook kar hiter, kar je tudi prav.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Baje naj bi bilo tudi tako, da če bos v nekem sporocilu privatnem uporabil besede [censored] etc... , skratka kletvice, da bo FB naslovnika povprašal ali bi raj prijavil pošiljatelja ... vsaj to je zadnjic razlagala kolegica, ampak se nisem preveč vrgel v to ...

Naj kdo mal probava =)

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Odvisno za kako fotko. Vem za primer ko je nekdo slikal nago babo na nudo plazi, in je dan zatem, ko jo je dal na FB bil disejblan. Ocitno ga je prijavil nekdo, skratka nov profil si je mogu narest pa vse od zacetka.
Se pravi, če hočem zbrisat FB račun naložim žgečkljivo sliko, frendu rečem da me prijavi in to je to?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: