Prijava napak v kartah, ceste, krožni...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Odprta še ni ... TomTom pa jo ima že nekaj časa vrisano. TomTom rules
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

No, sem vnesel "osnutek", itak bodo potrebne še korekcije in sprememba v main road.

Kdaj bo otvoritev in kakšna omejitev bo tam. Tunel Sten najbrž 50, ostalo 70,50?

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Odprta še ni ... TomTom pa jo ima že nekaj časa vrisano. TomTom rules
evil.gif

Obvoznica Zg.Log pri Litiji - v Here (MapCreator) vrisana pravilno, TomTom samo delno. Here rules
evil.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Here pa še veliko manjka do TomToma ... malo provociram
evil.gif
ampak dobronamerno. Tukaj se veliko govori o Here (ki je res zelo zagnan in omogoča veliko interakcije z uporabniki), vseeno pa je pri vodenju TomTom še precej naprej. Ne govorim tega kar tako, sem kar lepo testiral zadeve po različnih koncih - ampak nimam volje in časa, da bi vse skupaj pripravil za objavo na blogu.
Pa to ne velja samo za IGO, pač pa za različne ponudnike.
Tisti, ki ste bolj za Here - ne tega vzet za plemensko vojno. Samo tiste, ki še iščejo zemljevide, bi seznanil, da lahko poiščejo tudi TomTom in si potem ustvarijo svoje mnenje.
Že če nič drugega, je pri IGO+Here silno moteče, da so vse ceste označene z enako barvo. Pri TomTom lepo ločiš kolovoz od makedama od ceste od hitre ceste. ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj kul da poveš, samo fajn je bit konkreten
smile-1.gif
da se popravi

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik atepej pravi:
Kako pa kaže z škofjeloško obvoznico.

Odprta bo po mojih informacijah oktobra in takrat bo zadeva dokončno vnešena.

yxx

Zelenc'
24. jan 2015
27
0
1
Zg.Besnica pri Kranju
Upam da je prava tema
Zg. Besnica pri Kranju-4201 Zgornja Besnica
Pred nekaj leti smo prešli na ulični sistem (prej je bila samo Zg. in Sp. Besnica)
PROBLEM je v Garminovih mapah-ulice so pošlihtane , številke pa so pomešane (mislim da je ostalo nekaj še od starega sistema naslovov) , zato prijavljam to kot napako v kartah
yxx

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
V kombinaciji z Geopedijo nisem našel nič alarmantnega, dodal nekaj cest, eno številko, nakaj številk premaknil, nekaj cest premaknil, drugega pa zaenkrat ne.
Pregledat moram še stanovanjsko naselje med Spodnjo Besnico in Savo.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Citat:
Uporabnik yxx pravi:
samo nekaj primerov -naprimer Na Vidmu
iščem--pokaže
27-------31 ...............27 in 31 sta po google maps na svojem mestu tako kot v Geopediji in Here
29-------27................29 bi morala biti tam, če je že 27 na mestu. Nemorem približat za jasen pogled številke la pa je sploh ni
19-------17................19 in 17 sta enako kot 1. postavka
21-------med 17 in 27 ..........21 je ravno tako kot mora bit
7--------1 ............................za to velja enako kot za prejšnje

S katero napravo iščeš omenjene številke oz. kje gledaš, da ti potem pokaže drugače? Jaz sem na svojem nuviju iskal omenjene številke in mi jih prav pokaže.

yxx

Zelenc'
24. jan 2015
27
0
1
Zg.Besnica pri Kranju
V Geopediji in Google Maps je v redu. Imam GSM Android , Garmin StreetPilot in AdriaTopoPro ali GarminCity Navigator 2016. Lokacije mi kaže pravilno , če pa iščem po naslovu mi kiksa. Lahko da sem naredil kako napako pri nalaganju , samo potem bi mi kiksal tudi drugje.
Imel sem Here in mislim da je bilo v redu , toda ker sem že nekoliko navajen na Garmina sem nato naložil StreetPilot.
Naložil bom še kako drugo navigacijo in preveril kako mi kaže tam.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Men z CNEU2016.10 v nviju najde točno, na Androidu v StreetPilotu imam še 2015.10 in ne najde še ulic, ker jih takrat verjetno še ni bilo. Z Navigonom (Android) pokaže zgrešeno. Z Here na Androidu pokaže prav.
P.S. Vse to govorim, če iščem po naslovu.