Prijava napak v kartah, ceste, krožni...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@krava

Sem porihtal na Here zemljevidu kjer je bilo isto narobe in javil na Tomtom ter jim priložil street view povezavo, da vidijo kje so količki
wink-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
@Josko

Na Here strani je št. 195 tretja bajta po vrsti od križišča naprej, sem ti na sliki označil s puščico.
Na sliki lahko tudi vidiš kje bo sedaj dalo cilj ( tam kjer je avto )
wink-1.gif

Odstranil tudi cesto kar je razvidno na sliki.

p.s.
Sem pa poslal tudi na Monolit ( TopMap ) in jim priložil sliko, da vidijo kakšno je realno stanje pri tebi.
2007544-polana.jpg

Priponke

• 2007544-polana.jpg
    2007544-polana.jpg
    190,6 KB · Ogledi: 236

Josko

Zelenc'
23. feb 2009
22
2
3
Uh, hvala res dober občutek. Ko bi si le vsi takole popedenali zadevo. Mi, ki smo terenci znamo ceniti točne podatke.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Če bi vsi svoje kraje porihtali potem ne bi bilo nevšečnosti, ko nekdo pride tja
smile-1.gif

Ravno danes prišel v en kraj, kjer mi je dalo cilj na nasprotnem hribu od tam kjer je bil pravi cilj, seveda je bila težava v tem, da to gostišče sploh ni imelo vnešene hišne številke in še ulica je bila napačno poimenovana.

Skratka, če sam med potjo naletim na kako napako jo takoj vnesem, če kdo od vas opazi kako težavo ali napačen cilj pa naj javi in se bo vneslo.

V primeru, da imate narobe vnešeno hišno številko pa je ne bi delili na forumu lahko pošljete na ZS ali na mail in se bo uredilo.
Samo s skupnimi močmi lahko porihtamo karte da bodo dejansko 99% pravilno pokrite, ker trenutno je teh 99% samo statistika, ki jo priložijo ob izidu kart, dejansko stanje je pa daleč od tega.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Pozdravljeni,

Ko sem se pred nekaj dnevi peljal po cesti Sl. Bistrica - Ptuj, ni bila omejitev v Garminu nikoli več kot 70km/h. Lahko kdo, ki se vozi na tej relaciji preveri omejitve hitrosti, saj se sam nekaj časa tam ne bom vozil.
Gre za to cesto.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Nisem rekel, da je narobe, le kadar sem pogledal, mi je kazalo 70, pa nikjer nobene hiše ali kaj drugega. Ko boš šel naslednjič tam mimo prosim, če si malo pozoren na te omejitve. Na Here pa omejitev ne vidim, tako, da niti ne vem, kakšne so pravilne.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Pubeci a veste, da imamo street view kjer lahko vidiš vsako omejitev ob cesti
smile-1.gif
in se lahko virtualno pelješ po tej cesti brez, da bi pokuril liter bencina?

Se bom šel sedaj malo virtualno peljat in pogledal situacijo
wink-1.gif
in primerjal z omejitvijo na here.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
jaz vem to ja, da se pelješ lahko brez bencina
evil.gif

sam nisem pa bil tako pozoren, na teh novih križiščih, ker vedno spreminjajo hitrost......
Pa še eno opozorilo bi dal, sam se opravičujem ker nisem v pravi temi, pred nekaj časa sem javil v POI SLOVENIJA popravek enega radarja, pa mislim, da še sedaj ni popravljen, samo toliko v vednost, hvala

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Za en popravek radarja bi prosil in sicer 25@60 v kraju Spodnje Negonje, sedaj so povečali omejitev na 70Km/h

Hitrost na tem odseku je že bila javljena, sam za radar bo treba spremenit....

Se pa dolgo voziš na Ptuj brez bencina
evil.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.758
809
113
toti Maribor
Danes sem si ogledal v Pušencih cesto. Stara cesta je čez tire neprevozna, ker ima količke. Se pravi iz obeh strani prevozna samo do tirov oz. hiš. Pešci in kolesraji imajo podvoz.