Prijava na Siol servisne strani.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Danes sem na Siolu podaljšal program zvestobe. Običajno sem se na servisne strani prijavljal na siolovi strani. Danes pa me je preusmerilo na stran, kjer se zahteva registracija v MojTelekom - gre za skupno prijavo v vse Telekomove stroritve (Mobitel, Siol, Telekom). Ali je to sedaj obvezen postopek - torej na Siolove strani le še preko MojTelekom - ali pa sem kaj spregledal?

lp

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Šefi Telekoma v svoji brezmejni modrosti dajejo dobri znamki Siol in Mobitel v pozabo in ju nadomeščajo z (sem na slabem glasu) Telekom-om.

Idiotizem brez primere kjerkoli na svetu.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
Danes sem na Siolu podaljšal program zvestobe. Običajno sem se na servisne strani prijavljal na siolovi strani. Danes pa me je preusmerilo na stran, kjer se zahteva registracija v MojTelekom - gre za skupno prijavo v vse Telekomove stroritve (Mobitel, Siol, Telekom). Ali je to sedaj obvezen postopek - torej na Siolove strani le še preko MojTelekom - ali pa sem kaj spregledal?

lp

Točno tako..na moj telekom se registriraš in znotraj tega pa maš da povežeš ta račun s servisnim stranem račun Siola...in če še kaj uporabljaš od telekoma ali mobitela..
wink-1.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Jaz pa hočem pogledat moje stanje na mobitelu, pa me preusmeri na moj telekom. Ne prepozna mi starega uporabniškega imena in gesla. Tko da se bo treba ponovno registirat. I hate this (%/!(%/!#%=!()%/=?¨!"$!!!! !!!!!!!!!!

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.539
291
83
Ja na moj telekom se registriraš in znotraj te strani boš videl postavko za mobitel in enostavno povežeš računa s obstoječim up.imenom in geslom ki si ga uporabljam pred tem..

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.210
1.380
113
Sem se na novo registriral povezal računa in hops ne morem prit na servisne strani. Servisna pomoč preko telefona zagotavlja da bodo napake popravljene v max 2 urah. Kar tako naprej, še tisto kar je delovalo treba uničit.