Citat:
Najglasnejši, ko poje himno
Da mu slovenski dres res pomeni zelo veliko, je bilo vidno tudi tik pred začetkom tekme. Ko je iz zvočnikov štadiona v Bielefeldu zadonela slovenska himna, jo je glasno in predvsem s ponosom začel prepevati. ''Himno sem se naučil že takrat, ko sem bil v reprezentanci do 15 let. Vedno sem jo pel glasno in s ponosom. Tudi v prihodnosti jo seveda bom,'' je še povedal mladenič, ki predstavlja prihodnost slovenskega reprezentančnega nogometa. ''V reprezentanci se počutim odlično. Vedno se veselim prihoda na reprezentančne akcije. Nam, ki nismo odraščali v Sloveniji, toliko več pomeni, da pridemo v svojo domovino,'' je še dejal in ni pozabil omeniti, da je prepričan tudi v dvig rezultatske krivulje najboljše slovenske nogometne selekcije. ' 'Vzdušje je odlično, kakovost imamo, moramo začeti zmagovati! Prepričan sem, da tudi bomo,'' je zaključil. Glede na prikazano na tekmi proti Turčiji, je vse več takšnih, ki se strinjajo z njim. Tudi zato, ker je Slovenija dobila nogometaša, ki ima ogromno nogometnega znanja, predrznosti in pozitivne miselnosti. V preteklosti je igral na mestu defenzivnega vezista, v klubu blesti na desni strani, v petek je navdušil na položaju takoj za edinim napadalcem. Univerzalen tako in drugače.