Ker je to mimo mene pač moram: idiot.In še nazaj proti MB 160kmh
10 sekund da sem izmeril. Bila je prazna cesta. Jebat, ga ko se vozim 140 me tudi audiji, mečke in BMWji prehitevajo... pač sem idiot, če sem odkrit sem pričakoval take komentarje.Ker je to mimo mene pač moram: idiot.
Pa brez zamere
Mogoče sem bil prehiter...tudi meni se je kdaj kam mudilo in sem vozil 150-160...ampak nisem pa vmes še slikal. In ja, tudi jaz priznam da sem bil takrat idiot. Saj dokler se nič ne zgodi je vse ok, ampak...10 sekund da sem izmeril. Bila je prazna cesta. Jebat, ga ko se vozim 140 me tudi audiji, mečke in BMWji prehitevajo... pač sem idiot, če sem odkrit sem pričakoval take komentarje.
Vrni izpit, če se ti zdi vožnja po tej ravni avtocesti z 160 kmh tako smrtno nevarna.Mogoče sem bil prehiter...tudi meni se je kdaj kam mudilo in sem vozil 150-160...ampak nisem pa vmes še slikal. In ja, tudi jaz priznam da sem bil takrat idiot. Saj dokler se nič ne zgodi je vse ok, ampak...
Saj ni slikal on, ampak sovoznicaMogoče sem bil prehiter...tudi meni se je kdaj kam mudilo in sem vozil 150-160...ampak nisem pa vmes še slikal. In ja, tudi jaz priznam da sem bil takrat idiot. Saj dokler se nič ne zgodi je vse ok, ampak...
Če OPju razložimo, da so na svetu avti, ki se lepše peljejo pri 200 km/h kot pri 120 km/h, ga bo še infarkt10 sekund da sem izmeril. Bila je prazna cesta. Jebat, ga ko se vozim 140 me tudi audiji, mečke in BMWji prehitevajo... pač sem idiot, če sem odkrit sem pričakoval take komentarje.
jaz nisem. ga je pa moja ženaZdaj boste rekli, da se niste slikali stevca pri 230...??
Ker je lažje napisat da maš 6,2 povprečjezakaj se en ne zapelje in pogleda trenutno porabo pri 150km/h?
Bravo lolekVrni izpit, če se ti zdi vožnja po tej ravni avtocesti z 160 kmh tako smrtno nevarna.
Kako pa on tam vozi? 130?Tovariš, če vas v AŠ niso naučili vožnje po AC, pejte do inštruktorja in zahtevajte denar nazaj. Če ste izpit delali v časih, ko AC še ni bila obvezen del programa v AŠ, naj vas okrog raje vozijo vnuki.
Slika je iz nemške AC. Rabite očala?
Bravo lolek
Ti se kar hvali s tem "kol'ko ti gre" in to slikaj, ker s čim drugim se očitno nimaš.
Idiot
Upam, da se boš peljal 200, to slikal in objavil, potem pa enkrat končal kot idiot iz članka. Želim ti, da bi preživel...in bil potem rastlina. Bolje ti, kot nekdo popolnoma nedolžen.