PRIHODNOST SLOVENIJE

zlatorog87

Pripravnik
14. jan 2008
177
1
18
na Seniku
saj tudi hrčki dobijo elektriko iz NUKa. če se bodo kaj bunli proti novemo bloku, vzamemo škarje in precvikamo žice do hrvaške
cool-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
nuklearka je stvar politike, če pa nas že hočejo tu zayebat, pa še hkrati sebe zaključijo. Referendum pa je ljudska volja in o rezultatu, kakšen bi bil, ne rabimo ugibat
aplauz.gif

ker pa je naš liftime ausenminister večja piækica od največje piækice, hrvatoljubec, mutivoda,..., bo naredil vse, da bo ta referendum preprečil in bo ta ciganija odkorakala v eu, češ da je to v interesu slovenije
jezen.gif
nevem ki on tu vidi kaki interes, če je to gopsodarski, je takih zjebanih držav poln balkan, pa vse do rusije in lahko kamot z njimi poslujemo, hrvate pa enostavno izključimo, kot da jih ni

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik zlatorog87 pravi:
saj tudi hrčki dobijo elektriko iz NUKa. če se bodo kaj bunli proti novemo bloku, vzamemo škarje in precvikamo žice do hrvaške
cool-1.gif
Stari blok ima deljeno lastništvo, novi bo samo naš. Torej ne bodo imeli hrčki nobene direktne koristi od njega.
Žice pa kar ti cvikaj, jaz jih ne bi-so sankcije za tako početje v visokih zneskih
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Stari blok ima deljeno lastništvo, novi bo samo naš. Torej ne bodo imeli hrčki nobene direktne koristi od njega.

Si prepričan da v novem bloku ne bi bil zaposlen noben hrček?
grims-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Si prepričan da v novem bloku ne bi bil zaposlen noben hrček?
grims-1.gif
Zaposllen verjetno ja. Lastništva in s tem garantirane elektrike pa ne bi imeli. To je pa tudi edina stvar, ki je važna pri takih zadevah.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
A sankcije tala Matilda?
evil.gif
Matilda za tistega, ki bi to probaval pri vklopljenem daljnovodu
evil.gif

In to se je dejansko tudi že zgodilo. Nekaj let nazaj so probavali cigani v okolici Lj porezati žice iz daljnovoda in prodajati alumnij. Motorno žago so našli, cigana pa ne
grims-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jah, primer ... najdi ga.

Meni osebno je bolje biti nekje v Italiji. Dražje ni, marsikje precej ceneje. Prevoz do 1000 km v eno stran pa še ne prevesi tehtnice, se hitro zgliha kje drugje. Recimo v Sorrentu, Italija je pica s pršutom (in to vrhunska) 6 evrov. Koliko pa je v Dubrovniku?
smirk-1.gif

Če se ti pa gre za najcenejše možne počitnice, potem pa je najceneje ostati doma. Meni pa ni iskanja najcenejše luknje, "samo da je na morju, pa ni važno, kako brezveznem".

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Pa saj se Hrcki niso tega spomnili samo za nas, temvec za VSE tujce. Mislim, da je to kar pametna poteza zaradi varnosti otrok. Jaz bom se vedno hodil na HR obalo, mi je le najlepsa, dalmatinski otocki, pa prijazni domacini, pa dober vincek...
Ze za 1.maj bomo okupirali hrvasko obalo
nahrung002.gif
http://www.braconline.com.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=2656&Itemid=1

Pa ne mesat politike, ki je zmesana in meni nerazumljiva na obeh straneh in gostoljubnosti domacinov, predvsem v Dalmaciji in otokih. Fanatiki in provokatorji se pa najdejo na obeh straneh.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

vam povem da bomo popušil na vseh področjih proti hrvaški, če bomo pustil tem usranim in podkupljenim politikom da podarijo hrvaški kar hoče imet. večina politikov je dobila vikende na HR obali in zato jim vedno popuščajo. druge možnosti ni, ker bi vsak še tako butast človek biu proti kraji njegovega ozemlja. še živali k so primitivne proti nam, ne dopuščajo da jim kdo izmed "konkurentov" ukrade del njihovega ozemlja.
ne-ne-1.gif

že samo ta primer zdej bo dokazu kok podkupljeni so naši politiki:
za vstop hrvaške bi oni naredil referendum!!!!!! torej bi vrgli stran ogromno € da se mi, navadni državljani zjasnemo če jih hočemo v EU. ko se gre pa za SLO zemljo, pa peščica ljudi odloča ali bo tako kot hrvaška hoče ali ne. pa še večina tega je tajnega.
bonk.gif

vem da se sliši kot pretiravanje, ampak če mi ( vsi slovenci) ne bomo neki naredil glede te kurčeve vlade, bo res tko kot prikazuje prva fotka.
crazy1.gif