Prihaja,Prestigio MultiPhone 5044 duo

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Dexter--primerjati ta Prestigio multiphone z tistim v linku je boljkone bedasto, ali se res ne razumeš na telefone ali pa imaš kaj drugo v mislih, tisti tel v linku je
sprasujem se.gif
kopija Samsunga , ta Multiphone 5044 pa verjetno ne bo kaj kmalu imel tekmeca vsaj tako je moje mišljenje.Nekaj je Kitajsko kopiranje drugo je model narejen za dotično firmo.

Želel sem podati mnenje, da je enostavno prešvoh baterija za to velikost 5".

Sicer pa včasih je bolje kopirati Samsung kot pa otkrivanje tople vode
wink-1.gif

Če je že navedeni model v ponudbi ni vraga, da ne bo prišel še slednji KLIK

Lp.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Zares se ne razumeš čisto nič v telefonijo, primerjaš dva čisto različniva telefona, kaj naj rečem ...

Retro mislim, da ni potrebe, sedaj da se "zmerjava" kdo se koliko razume v telefonijo, sam telefon, delovanje telefona na omrežju, specifakcije itd. Moje mnenje je, da Prestigio še zmeraj ni to za kar se poizkuša predstaviti na tržišču.

Skratka ponujeni telefon iz strani Prestigia enostavno ima prešvoh baterijo. Velikost ekrana 5", požrešen procesor ne zagotavljata delovanje za en normalni dan uporabe, kje pa je šele to, da je par ur priklopljen na Wi-Fi. Toliko se še spoznam na telefon
grims-1.gif
. Razen, če je ta telefon namenjen zgolj za kakšen klic ter poslani sms. Glede na navedeno, cena za navedeni model ni niti ugodna. Prestigio je Prestigio, Samsung je Samsung, itd. Telefon s tolikšnim ekranom se uporablja še za marsikaj drugega kot za osnovno delovanje, ter imeti gor zgolj eno do dve aplikaciji.

Nič ne pomeni Corning glass ekran, ko pa se začne šparanje na enih ključnih elementov, to pa je baterija za tako požrešen "sistem".

AsB

Zelenc'
30. apr 2013
15
0
1
Da ne bi "govorice" brez prave podlage ostale zgolj govorice...
smile-1.gif
vabimo prvega radovedneža, ki bi si želel telefon v živo potestirati, da se oglasi kar tukajle v nadaljevanju teme in dogovorili se bomo za 3-dnevni test. Naj se aparat sam izkaže, kaj "enostavno ima" in koliko zdrži.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Sem že kar nekaj zapisov naredil o telefonih Prestigio, dva od te 4300 duo in 5400 duo še imam prvega sem prodal, seznanil sem se s skoraj vsemi modeli telefonov ki so od Prestigia na tržišču in jih večji del tudi potestiral za svojo radovednost, pravijo da ni vse zlato kar se sveti in ni vse kar se je pojavilo po prihodu Prestigia na tržišče kopija Prestigia, pa vseeno vem da je 5400 duo model ki bo še dolgo ostal v mojih rokah ker je enostavno model ki ga z malo pameti lahko uporabljaš brez polnjenja tudi več dni--moj test je to dokazal--zapiski in slikovni dodatek je v temi o tem telefonu,

Ta model 5044 bom verjetno v roku enega meseca tudi sam imel vse se dela v tej smeri in vem da ni kopija nobenega znanega telefona ki je na tržišču, čeravno se kitajci že trudijo.
Dekster, ni zamere in ne debatiram radi tega , sam verjamem v Prestigio izdelke in to je to.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Prestigio Slovenija
12. avgust
NOVOST !! PAP5044 DUO

PAP5044 DUO je najtanjši iz vrste Prestigio pametnih telefonov ( 8.4mm). Pri izdelavi je namreč uporabljena nova tehnologija, zaradi katere je IPS ekran tanjši, lažji in omogoča še bolj optično jasno sliko. Pomembna novost pri MultiPhone 5044 DUO je izjemno hiter štirijedrni procesor namenjen poganjanju zahtevnejših aplikacij, nalaganju spletnih strani in pregledovanju video posnetkov visoke kakovosti. Presenečeni boste nad hitrostjo telefona in takojšnjim odzivom na vsako uporabnikovo dejanje.

Z Androidom 4.2 Jelly Bean, najhitrejšo in najprivlačnejšo verzija Androida do sedaj, se pridobi hitrejše nalaganje strani, ultra-odziven touch screen, izboljšano delovanje, učinkovito izrabo baterije in nove funkcionalnosti zadnjega Android OS.

IPS HD ekran (1280 x 720 ) in 16 millionov barv zahvaljujoč Quad Core grafičnemu procesorju in 1GB RAMa nudita najboljšo grafično kvaliteto in kristalno jasne slike.

Posebne trenutke lahko ujamete z 8.0MPx zadnjo kamero z BSI(senzor, ki poudarja svetlobo v ozadju – lepše slike pri slabi svetlobi) z autofokusom in bliskavico ter jih obdelate s filtri in delite na socialna omrežja.

Dolgo vzdržljiva baterija (2000mAh) in hiter mobilni internbet vam omogočata mobilnost in povezanost s svetom kjerkoli in kadarkoli.

že na voljo!
http://www.prestigio.si/izdelki/Smartphones/MultiPhone/MultiPhone_5044_DUO

write.gif
KOPIRANO!

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Hvala tudi tebi, pa vseno mene ta model še vedno najbolj privlači in mi nekako deluje tudi oblikovno zelo lepo, tudi cena ni pretirana in v kratkem bom tudi sam imel to orožje v svojem arzenalu samo da žena ne bo prej dala ločitev .....