Prigoda s kombijem

B81

22. jul 2007
37.670
10.954
113
Vem vem, ampak mi ne vozimo v temi, ker imamo dostave podnevi v centralna skladišča. Čudno samo, da mu ni noben še kaj rekel v kakem skladišču....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Dobr no, so pa vsaj zadnje stop zarnice se vedno nove, tudi to je nekaj
hysterical-1.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Me čudi da še vedno nimajo vsi avti opozorila, če crknejo štoplampe. Pišuka, še moja 15 let stara honda to obvlada...
rolleyes-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kolikokrat si preveril svoje stop luči?

Prizge se mi kontrolka, vendar to na preverjam veckrat tudi ko sem z kakim drugim avtom ker vem kaksna pizdarija je ko se pred tabo nekdo ustavi pa mu ne delajo zavorne luci.
Ponoci ce bremzas se v ogledalu vidi ce se vklopijo zavorne luci.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Verjetno, predvidevam, da ni delala samo 3tja zavorna luč...Nekak močno dvomim, da do sedaj ni tega ugotovil oziroma, da mu ni nobeden to povedal.
Sam sem alergičen na predmano vozeči avto, ki mu ne delujejo štop lampe....verjetno zato, ker sem se zaletel v enega, ki NI imel delujočih štop luči...avto, tipično GOLF ---- 3jkam in 4rkam, tipično ne delujejo štop luči.

B81

22. jul 2007
37.670
10.954
113
V kaj dvomiš? V prvem postu sem povedal celotno zgodbo in nobena stop luč ni delala.
Saj tu in tam mu je kdo kaj kazal, ampak kakih 5 ljudi, nič več, pa še to ne skapiraš, kaj ti hoče povedat...

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Se zgodi...moj je bil nov trafik...po dveh mesecih je padlo stran desno stransko ogledalo...steklo mislim....potem ko smo gledali okrog tega stekla smo vidli da je kljuka vrat (desnih) pritrjena samo z enim vijakom...ko si odprl vrata se je spodaj naredila ena luknja od skoraj 2 cm....vse je šlo pod garancijo.

No..za avto me je pa policaj opozoril da mi ena od dveh žarnic na tabljici ne gori in da naj uredim zadevo.

B81

22. jul 2007
37.670
10.954
113
Zgleda, da so to na hitro slupaj zmetani avti
smile-1.gif

Sicer sem navijal za Ducato-ta zaradi avt. klime in JTD motorja...ker tale ima pa fordov motor in zjutraj kleplje kot golf 2 dizel
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Nič bat, sam imam JTDja, še 8 ventilca, pa zjutraj, še posebno če je - , kleplje, kot Golf 2 dizel, prvih par sekund, al pa kar prvo minuto....
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.670
10.954
113
No lahko kar nadaljujem tukaj
smile-1.gif

Ob nakupu smo vzeli tudi vzvratno kamero in LCD monitor, menda je 7 ali 9 colski.
Vsega skupaj je delala 5 ur, seveda vezana na rikverc.

Mislim, da jo je šofer že dvakrat vozil nazaj, pa smo čakali po pol leta nanjo. Nazadnje je malo delala in nekje v začetku letošnjega leta jo spet pelje nazaj, jo vzamejo dol in na delovni nalog napišejo, da je predvideno popravilo DO 23.5.2010 in zraven - popravilo na garancijo.
Zadnjič se pa menima in mi šofer prinese tale list (kamere že nimamo od začetka leta), gor pa napišem nekako takole:
Rok za menjavo dela v garanciji je 45 dni, minilo pa je že več kot pol leta, zato zahtevamo novo kamero (ne vem, če je to prav ali ne, bila je pa vedno v garanciji:)) Potem še pokličem in mi rečejo, da to pa ne bo šlo na garancijo.... Šofer je klical sigurno vsak mesec dvakrat, ampak vedno so ga odslovili z - nimamo še, čakamo, saj bomo uredili...

kak predlog morda?
sprasujem se.gif

Hvala

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Se zgodi...moj je bil nov trafik...po dveh mesecih je padlo stran desno stransko ogledalo...steklo mislim....potem ko smo gledali okrog tega stekla smo vidli da je kljuka vrat (desnih) pritrjena samo z enim vijakom...ko si odprl vrata se je spodaj naredila ena luknja od skoraj 2 cm....vse je šlo pod garancijo.

No..za avto me je pa policaj opozoril da mi ena od dveh žarnic na tabljici ne gori in da naj uredim zadevo.

Servis Malgaj na Tržaški??

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zdravo

V službi smo konec leta 2008 kupili Boxerja. Vse lepo in prav, letos ima 58 000 km za seboj. Pa naš šofer nekam dostavlja in mu reče en drugi šofer: ej kolega, tebi pa štop luči ne delajo. Opa, preveri z njim in res.
Nročeni naslednji dan, mi gledamo po avtu in spodaj pri pedalu visi kabelček dol. Gledam, kam bi tisti kabelček vtaknil, pa ni blo nikjer nič....hmm, ok, gre ded na servis, pa mojster reče vajencu: Poglej, če je kabel v stikalo vtaknjen. Pa oni gleda in pribije: Stikala ni.,

Naš ded pa: WTF???

58 k km smo naredili po Sloveniji in hrvaški brez štop luči
grin1.gif

Ja oni mutec prinese eno novo stikalo v škatli, začuden, od kod je tole...mislim, svašta, ne.
Zdaj pa samo čakam, da pride račun za stikalo, pa bomo meli vsaj dva servisa zastonj. Aja, dva servisa sta že bila narejena in če menjajo brisalce in da luči ne preverijo....ccc.

Glede na vso tisto znanost, kakšne točno morajo biti štop luči in kje morajo biti pozicionirane, da avto sploh kdo opazi, bi morali biti že mrtvi. Nadalje se lahko vprašamo, kje je poanta, da se moramo podnevi vozit z lučmi in trošit žarnice in električno energijo.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Dvomim da je bil nov brez stikala...
Sofer prodal stikalo....

Ma ne verjamem da bi si dajal delo za par 10 eur.... jaz sem dal za stikalo pri 207ki 30eur, ga je cuknilo pri ene 70k

B81

22. jul 2007
37.670
10.954
113
Da bi prodal stikalo?...
smile-1.gif
Ta je dobra, lahko rečem, da poznam nekaj šoferjev in da bi si tale zaslužil malo večjo plačo... pa dobolj o stikalu, kaj naj naredim s kamero??

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
Ne gre za prodajo.....ampak da kak del nimajo na zalogi in kanabalizirajo nove avte v salonu...pol pa iz takih in drugačnih razlogov pozabijo al pa "pozabijo" nazaj sestavt avto v salonu!