Pri Mariboru pobegnil 2,5-metrski mrežasti piton

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Hm....nekam čudno pojmuješ vse to........
rolleyes-1.gif

Pomojem maš nick kar dobro izbran
evil.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ti pokaže, da te potrebuje, da ne more brez tebe? Lahko komuniciraš z ribami, s kačo?
confused-1.gif

Ne vem, nisem imela stika in ga niti ne želim....nekako tako kot z mačkom. Od mačkov bi imela samo take, ki bi se čohali in uživali v dotiku. Vse ostalo mi je brez veze...naj imajo svojo svobodo in se sami znajdejo v njej.
cheer.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Kako pa ti kača vrača ljubezen? Uživanje v človeški bljižini in vedenje kje in pri kom se počuti varno se mi ravno ne zdi vračanje ljubezni
smile-1.gif
a maček pa vrača ljubezen? ko se mu gladko jebe za lastnike... zakaj majo ljudje mačke doma? pa če so sami doma ko umrejo še mački začnejo jest truplo...

Ja, maček pa vrača ljubezen. Seveda pa ne vsak, odvisno od lastnika kako dela z njim. In jaz nisem napisal, da kača ne vrača ljubezni ampak sem vprašal kako. So mi drugače tudi kače zelo lepa in zanimiva bitja ampak da bi jih imel pa doma pa res ne vidim nobenega smisla.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Hm kaj pa ribe, so precej bolj brezizrazne kot marsikatera druga zival. Dejmo jih prepovedat ker ne vracajo ljubezni, te ne polizejo, ne pustijo dlake na tebi, ti ne serjejo in scijejo okoli bajte? Mogoce je pa to vracanje ljubezni?
smile-1.gif

Poanta je bila v tem, da si ti napisal, da kače tudi vračajo ljubezen, mene pa zanima na kakšen način. Nič drugega. A je to tako težko, da je treba potem prešaltat na druge vrste živali? In ko si že ravno omenil ribe - tudi te ti za moje pojme ne vračajo ravno ljubezni oz. energije, ki jo vlagaš v njih ampak to še nepomeni, da je treba zdaj pa to prepovedati. Vsakomur svoje a ne? Samo Alter je pa pač še vedno Alter, tabla z maso pacientov (to ne leti nate).

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ti pokaže, da te potrebuje, da ne more brez tebe? Lahko komuniciraš z ribami, s kačo?
confused-1.gif

Ne vem, nisem imela stika in ga niti ne želim....nekako tako kot z mačkom. Od mačkov bi imela samo take, ki bi se čohali in uživali v dotiku. Vse ostalo mi je brez veze...naj imajo svojo svobodo in se sami znajdejo v njej.
cheer.gif
Maš mačke, ki imajo radi oboje- čohanje, ko je čas za to in svobodo , ko je treba.
tongue-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:

Ali si imela v mislih mačkone
sprasujem se.gif

Strare lenušnike, ki se pretegujejo na toploti in znajo uživati vsak trenutek posebej. Nekateri bomo še nekaj časa čakali na penzijon.
smile-1.gif
;)

Fly

Guru
21. jul 2007
2.665
515
113
Potem pa definiraj "vracati ljubezen"
Pac vidis da se dobro pocuti ob tvoji blizini, se ovija okoli tebe, pleza v zepe pod majico po glavi za usesi....pac noce iti dol s tebe.
da ne bo pomote, imam zeno ljubiteljico zivali in imamo ribnik notr koi ki jejo iz roke, cakajo da jih pocohas. Jaz v vsaki zivali vidim neko inteligenco in posledicno tudi vracanje t.i. ljubezni, sploh ce jo dosti casa opazujes in spoznavas njihovo vedenje

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik erikson pravi:
pitonnabegu.jpg

Mrežasti piton v bližini Maribora še na prostosti

Tri-metrski mrežasti piton, ki ga od včeraj zvečer pogreša njegov lastnik Boštjan Kraner, je še zmeraj na prostosti, saj kljub nočni iskalni akciji, ki jo je prekinilo močno deževje, Kraner s prijateljema pobegle kače ni našel.

Zdaj je že 3m dolg berem v veceru
hysterical-1.gif

Katano bom poleg nosil, ker ne ločim mambe od pitona

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Potem pa definiraj "vracati ljubezen"
Pac vidis da se dobro pocuti ob tvoji blizini, se ovija okoli tebe, pleza v zepe pod majico po glavi za usesi....pac noce iti dol s tebe.
da ne bo pomote, imam zeno ljubiteljico zivali in imamo ribnik notr koi ki jejo iz roke, cakajo da jih pocohas. Jaz v vsaki zivali vidim neko inteligenco in posledicno tudi vracanje t.i. ljubezni, sploh ce jo dosti casa opazujes in spoznavas njihovo vedenje

No saj ravno v tem je trik - kače premalo poznam, da bi znal razbrati to vračanje ljubezni oz. da bi že po defaultu vedel kako to izgleda, zato sem te pa to tudi vprašal. Ta primer, da noče dol s tebe itd. mi povsem zadostuje in to je nekaj drugega kot to, kar si zapisal v štartu v smislu da kača ve, kje se počuti varno in se posledično tam oz. pri tisti osebi največ zadržuje. Kar se pa čohanja tiče - a veš kako paše želvam, da jih z nohti čohaš po zadnjemu delu oklepa?
grin1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.665
515
113
Ni problema, sem mislil da je bil tipicni alter odgovor, ko se vsak spusti v vsako vejico
evil.gif

Evo ko tole pisem mi kaca z glavo in jezikom pritiska po telefonu da komi pisem in brisem sproti
smile-1.gif

bi dal se sliko gor kako pleza pod zenino majcko ampak mislim da bi bilo to ze prevec za nase alter mlecnozobce
evil.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.665
515
113
Itak da ji paše toplota. Saj je odvisna od toplote.
Zanimivo pa zakaj potem miruje v terarariju, ki ima na eni strani grelec.
Glej sej meni se ne da nobenega prepričevat. Pač vsak naj ima svoje poglede in svoje "ljubljenčke".
Ko si dolgo z njo vidiš različna obnašanja, vedenja, kdaj ji kaj ne paše, kdaj ji paše.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Tole je meni tud bolano do amena!
Pa koji klinac ima kdo od take živali v ujetništvu? Saj niti ljubezni ni sposobna vračat....
bonk.gif

Jaz bi to gladko prepovedala!
Če samo pomislim, da je marihuana prepovedana...............
bonk.gif

bonk.gif

bonk.gif

bonk.gif

Koji kur@c si pa ti, da lahko druge obsojaš, kakšne žvali majo doma? Sam da vam neki ni po volji, pa da drgač mislte je treba vse ozmerjat in napizdit.

K zlate ribce, paličnjaki in hrčki pa full vračajo ljubezen...

Jebo vas težake šentflorjanske zoprne tečne....
bonk.gif

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Kako pa ti kača vrača ljubezen? Uživanje v človeški bljižini in vedenje kje in pri kom se počuti varno se mi ravno ne zdi vračanje ljubezni
smile-1.gif
a maček pa vrača ljubezen? ko se mu gladko jebe za lastnike... zakaj majo ljudje mačke doma? pa če so sami doma ko umrejo še mački začnejo jest truplo...

Ma u bistvu ti, gres zveccer spat pride k teb pa se stisne in prede...
Kkr si ga vzgojil..