seveda, saj sem ga sam izbralCitat:
Uporabnik Mamca pravi:
Hm....nekam čudno pojmuješ vse to........
Pomojem maš nick kar dobro izbran
Citat:
Uporabnik skala pravi:
a maček pa vrača ljubezen? ko se mu gladko jebe za lastnike... zakaj majo ljudje mačke doma? pa če so sami doma ko umrejo še mački začnejo jest truplo...Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Kako pa ti kača vrača ljubezen? Uživanje v človeški bljižini in vedenje kje in pri kom se počuti varno se mi ravno ne zdi vračanje ljubezni
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Od mačkov bi imela samo take, ki bi se čohali in uživali v dotiku. Vse ostalo mi je brez veze...naj imajo svojo svobodo in se sami znajdejo v njej.
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Hm kaj pa ribe, so precej bolj brezizrazne kot marsikatera druga zival. Dejmo jih prepovedat ker ne vracajo ljubezni, te ne polizejo, ne pustijo dlake na tebi, ti ne serjejo in scijejo okoli bajte? Mogoce je pa to vracanje ljubezni?
Maš mačke, ki imajo radi oboje- čohanje, ko je čas za to in svobodo , ko je treba.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ti pokaže, da te potrebuje, da ne more brez tebe? Lahko komuniciraš z ribami, s kačo?
Ne vem, nisem imela stika in ga niti ne želim....nekako tako kot z mačkom. Od mačkov bi imela samo take, ki bi se čohali in uživali v dotiku. Vse ostalo mi je brez veze...naj imajo svojo svobodo in se sami znajdejo v njej.
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Ali si imela v mislih mačkone
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Ali si imela v mislih mačkone
Strare lenušnike, ki se pretegujejo na toploti in znajo uživati vsak trenutek posebej. Nekateri bomo še nekaj časa čakali na penzijon.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Mrežasti piton v bližini Maribora še na prostosti
Tri-metrski mrežasti piton, ki ga od včeraj zvečer pogreša njegov lastnik Boštjan Kraner, je še zmeraj na prostosti, saj kljub nočni iskalni akciji, ki jo je prekinilo močno deževje, Kraner s prijateljema pobegle kače ni našel.
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Potem pa definiraj "vracati ljubezen"
Pac vidis da se dobro pocuti ob tvoji blizini, se ovija okoli tebe, pleza v zepe pod majico po glavi za usesi....pac noce iti dol s tebe.
da ne bo pomote, imam zeno ljubiteljico zivali in imamo ribnik notr koi ki jejo iz roke, cakajo da jih pocohas. Jaz v vsaki zivali vidim neko inteligenco in posledicno tudi vracanje t.i. ljubezni, sploh ce jo dosti casa opazujes in spoznavas njihovo vedenje
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Tole je meni tud bolano do amena!
Pa koji klinac ima kdo od take živali v ujetništvu? Saj niti ljubezni ni sposobna vračat....
Jaz bi to gladko prepovedala!
Če samo pomislim, da je marihuana prepovedana...............
Citat:
Uporabnik skala pravi:
a maček pa vrača ljubezen? ko se mu gladko jebe za lastnike... zakaj majo ljudje mačke doma? pa če so sami doma ko umrejo še mački začnejo jest truplo...Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Kako pa ti kača vrača ljubezen? Uživanje v človeški bljižini in vedenje kje in pri kom se počuti varno se mi ravno ne zdi vračanje ljubezni