No da povem zaj, kak je. Sosed izgleda bere toti forum pa me je prepoznal (?!?), imena tu gori mi pa ni izdal. Ampak ni bil nič žleht mi je reko da je tui sam imel isti problem pa da ga je rešil. In sma tak za vikend šla do njegove ome, ker se baje spozna na zelišča. Ženska ima že 86 let ampak živahna je pa ko kokice v ponvi, skače sem pa tja ko da jih niti 40 nima, se ji vidi, da se spozna domačo medicino da je tak vitalna ostala.
Pa se ji med kavico razloži, v kerem grmu tiči zajec in je takoj vedela, kaj naredit. Je prinesla nek domači zvarek iz kopriv pa mete pa rekla, da to deluje kot naravni šampon proti prhljaju. Pridem domov pa grem preizkusit, ali deluje. Vzamem zvarek in ga zlijem na ovčko, te pa fse skup špohtlam sem pa tja 10 minut, tak ko je stara naročila. Ni pa nič rekla, da to peče ko hudir in jaz se potem v koaplnici derem ko jesihar, da so me kasneje še sosedja spraševali, ka je bilo pa sn si zmislo, da je bil to neki film grozljivka in se je od tam čulo. Ampak drugače je pa to za mene res bila grozljivka, na koncu pa je glavni junak le preživel, namesto ovčke je imel afro frizuro pa rdeči je bil ko Vinetu. Pa še tri dni mi je štrajkal da je že izgledalo, ko da mi je dal odpoved in nisn več njegov šefe, ampak čez tri dni je pa na srečo že prišel k pameti pa še prhljaj je izginil. Sicer bomo vidli, kak bo s tim čez teden ali dva, ampak zaenkrat izgleda super, ko iz salona.
Ampak onega šampona od stare vešče (ni mišljeno žleht, sosed) pa raši nebom več uporabil, ker mi je mojega kolega skoraj zakurilo.
Za zmirom vaš, Batate