Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
kje kupiti prezračevalnik trave za priklop na vrtni traktor.Iščem ga po vseh trgovinah pa ga ne najdem.Imajo samo rahljalnike ta pa mi ne pride v poštev ker preveč razreže travo.širok bi moral biti okrog 1m.
model traktorja je CMI motor je MDI če se ne motim ima 12,5 kw je pa dovolj močan saj na njega priklopim valjar ki ima okrog 150 kg in ni problemov za vleko povaljam pa vso zelenico ki je kar velika
NE isčem to je rahljalnik jez iščem prezračevalnik ,razlika je samo v spodnjem delu prezračevalnik ima spodaj žbice ta pahljalnik pa ima zvezde. tega sem že gledal pa mi ne odgovarja za prezračevanje trave. pa vseeno hvala za tvoj trud
JA ,ŠPICE SO PRITRJENE NA OSI KOLES .
A KAJ KO STA SE MI PONUDILA DVA ZA IZDELAVO ,POL PA NI BILO VEČ ODGOVORA OD NOBENEGA.
SISTEM PREZRAČEVALNIKA JE ISRI KOT PRI RAHLJALNIKU ,S TEM DA IMA PRVI ŠPICE DRUGI PA ZVEZDE
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.