Najbrz, tiste vozijo profesionalni voznikiA je bež barve ?
Najbrz, tiste vozijo profesionalni voznikiA je bež barve ?
Saj je rekel da se je direktor neke banke fural noter s svojim šoferjem.
Vmes se zaletiš, narediš totalko. Zavarovalniški izvedenec ugotovi da so bili kilometri prirejeni in se obrišeš pod nosom.1. Pripelješ avto in na homologaciji in prvi registraciji pustiš 365.000 km
2. Zavaruješ ga s 365.000 km
3. Prevrtiš na 165.000 in se voziš z njim do naslednje registracije, ko kilometre spet nastaviš na prave vrednosti
4. Po registraciji/zavarovanju daš nazaj na svoje sanjske vrednosti
...
5. Pred prodajo ponovno dodaš manjkajoče kilometre
Ampak verjetno ne ravno scenarij, ki ga je OP želel slišati.
Tip bi prevrtel in prodal dalje. Zdaj pa nas tipa kaj si o tem mislimo.
Vmes se zaletiš, narediš totalko. Zavarovalniški izvedenec ugotovi da so bili kilometri prirejeni in se obrišeš pod nosom.
Ne vem kako je pri službenih vozilih, ampak na mojem homologacijskem kartončku ne piše nič. Tudi naslenjemu lastniku ne bom pisal kilometrov v homologacijski kartonček.km ob nakupu so razvidni na homologacijskem kartoncku ...
kdo ju je pa vozil?Saj je rekel da se je direktor neke banke fural noter s svojim šoferjem.
Kilometri se vpisani v E-registru.Ne vem kako je pri službenih vozilih, ampak na mojem homologacijskem kartončku ne piše nič. Tudi naslenjemu lastniku ne bom pisal kilometrov v homologacijski kartonček.
Bodo pa verjetno v servisni knjižici nek sosled kilometrine.
Pri uvoženih vozilih se že nekaj časa piše prevožene km ob homologaciji na kartonček .Ne vem kako je pri službenih vozilih, ampak na mojem homologacijskem kartončku ne piše nič. Tudi naslenjemu lastniku ne bom pisal kilometrov v homologacijski kartonček.
Bodo pa verjetno v servisni knjižici nek sosled kilometrine.
moj avto je tudi star 3 leta in ima 3-ko spredaj pri kilometrihrecimo da se avto uvozi v slovenijo, uradno s temi kilometri, nato pa lastnik sam kilometre priredi na realno stanje vozila. zaradi boljsega obcutka, da ne gleda tiste 3-jke na prvem mestu na stevcu ...
Mene zanima če je ženi tud reku da je še devica k jo je spoznal.A nima premija opcije da naštimaš dnevne kilometre ?
Al mogoče žena nesme videt ?
NA HOMOLOMO KARTONČKU, ne na eupravi.To je tisto, ko smo z VIN lahko preverjali kilometre ob uvozu
Zdaj ni vec na vpogled, mislim, da se je en uporabnik tukaj celo strinjal, da so onemogocili.