PivljubAli ni en dobavitelj piva na lokaciji/ bližni poslovne stavbe Mercator za Bezigradom vogalno pritličje.
Baje morja piva iz tujine!
tisti ki ima kaj pojma o pivu, zagotovoKdo pri zdravi pameti bi hotel piti ameriško "pivo"
Saj ne misliš resno?tisti ki ima kaj pojma o pivu, zagotovo
Kot kaže imava v mislih dva različna pojma:
- ti govoriš najbrž o njihovih multinacionalkah (cors, budlight...) za katere se strinjam da je vse skupaj ena žalost
- si pa vse to posplošil še na izjemen kraft segment, kjer so Američani najmočnejši, konec koncev so tudi oni začeli kraft revolucijo. Gre za izjemna piva, sicer dražja, vendar vredna svojega denarja par primerov: (Sierra nevada, dogfish head, samuel adams, Stone...)
Počasi tudi mi cepljamo za njimi, tako da tudi pri nas ne bo več samo Union, laško
5 piksn pa res lahk das v kufr. Katero pivo isces?Pa ja težko vzamem nekaj ful velik ker je craft res drag. Sam njihova kolekcija je vidit naravnost fantastična. Oni sami prodajajo samo lokalnim trgovinam v Kaliforniji.
Mene bolj zanima a lahko jaz to spravim na letalo? Ene 5 pločevink.
Lahko gre to na pošto?
Pa ja težko vzamem nekaj ful velik ker je craft res drag. Sam njihova kolekcija je vidit naravnost fantastična. Oni sami prodajajo samo lokalnim trgovinam v Kaliforniji.
Mene bolj zanima a lahko jaz to spravim na letalo? Ene 5 pločevink.
Lahko gre to na pošto?
Ga hodiš kupovat čez mejo, ali v pivnico v Radgono? Svoje cajte je dal tam Vasja za probati še kaj bolj specialnega.
Kje lahko to kupis? Samo pri njih?