Prevoz iz kitajske

COBO

Pripravnik
21. feb 2008
114
0
16
No stvar je sledeča. Zanima me če ima kdo izkušnje z večjimi ali manjšimi dostavami iz kitajske. Informativno mi je znano da z letalom pride v roku 5-7 dni z ladjo pa 25-30 dni. Kako vseskupaj cenovno zgleda se mi okvirno sanja ampak potrebujem točne informacije. Za znanca ki je uvozil 100 koles na el. pogon vem da je dal točno 100% cene za celoten kontejner+zavarovanje+prevoz spediterja. Kaksne so cene pri manjsih kolicinah ( torej ne cel kontejner ) ... se najbolj me zanima avion ( cca 100 kg )....

Kakršnekolio info dobrodošle

Lp, COBO

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Bom kar tule povprašal...

Rabim informacijo, kako najceneje uvoziti iz Kitajske oz. konkretno iz Shanghai-a določeno blago, ki bi potem šlo naprej v maloprodajo: Bi pa bilo (poskusno) blaga cca 20 kil v vrednosti ok. 200€.
Sem pregledal že vse opcije glede prevoza in carinjenja (GLS, TNT, UPS ipd.), pa se mi je cena zdela abnormalna, sploh v primerjavi z vrednostjo takšnega paketa. Mislim, da bi me celoten strošek prevoza v Maribor stal okoli 400 - 500 eur, vrednost paketa pa bi bila 200 eur.

Je to realno, ali je kakšna cenejša opcija?

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Mnogo ceneje je, da pošlješ na kakšen italijanski naslov. Vsaj z navadno pošto ki pluje z ladjo je tako...

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Evo, cel kontejner pa bo okoli 1500 eur, pa gre not 18 ton
grin1.gif

Lahko pa narediš en hec: Pobereš naročila za prostor v kontejnerju, zaračunaš nek normalen denar in spraviš cel kontejner sem.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Glede letalskega prevoza je cena kar realna in nižje ne moreš pričakovat.

Glede kontejnerja je pa odvisno, sam sem plačal za cca. 150kg 100$ se mi zdi, za bolj podrobno bi moral pa pogledati fakturo. Pokliči kakšno podjetje, katero ureja zbirne pošiljke iz Kitajske in te bo na koncu prišlo najceneje...Glede ladijskega prevoza pa računej 35 dni
wink-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Evo, cel kontejner pa bo okoli 1500 eur, pa gre not 18 ton
grin1.gif

Lahko pa narediš en hec: Pobereš naročila za prostor v kontejnerju, zaračunaš nek normalen denar in spraviš cel kontejner sem.
bonk.gif

Taki hec mogoče bo kje v bližnji ali malo manj bližnji prihodnosti. Ali pa tudi ne...
tongue-1.gif

Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Pokliči kakšno podjetje, katero ureja zbirne pošiljke iz Kitajske in te bo na koncu prišlo najceneje...
Katera podjetja pa so to? Nedelja je, malo me še vikend-lenoba daje, pa sneg gre, pa se mi ne da iskat po netu...
redface-1.gif

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Cargo partner zbirnik. Imajo redno linijo Koper. Avionsko ti bo sigurno predrago, sploh za 100kg.
Če potrebuješ kontakt lahko na pm.

Nazadnje urejeno: