Prevarantski zasebni zobozdravnik v Lj.

Tomtaylor

Zelenc'
9. maj 2012
1
0
1
Pozdravljeni,

Na tem forumu bi samo opozoril na svojo negativno izkušnjo z zasebnim zobozdravnikom Dr. Andrej Kovačič ordinacija lepnasmeh. Na tem forumu sem že prebral temo o zobozdravnikih bi pa vsekakor vse bralce opozoril, da se pri odločitvi za izbiro zasebnega zobozdravnika najprej posvetujete z večimi zobozdravniki in ne zaupate lepo oblikovanim spletnim stranem kot je recimo www.lepnasmeh.si dr. Kovačiča. Pa srečno
smile-1.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Hja, jaz poznam cca 30 ljudi, ki so z njimi zelo zadovoljni.
Sam sem bil sicer pri njegovem očetu (delajo skupaj v Kosezah - oče mama in sin - Andrej) pa mi je z leti postal prevelik "mesar", tako da sem bil tudi pri ženi, ki ima drugače čez otroke in pri Andreju, vedno narejeno vrhunsko, nikoli pa poceni
grin1.gif

Andrej je, sploh kar se tiče estetskega zobozdravstva pomoje vodilni v Sloveniji, za seboj ima veliko izobraževanja, predvsem v Ameriki...
Če ti kaj ni prav, bi lahko najprej povedal njemu in pomoje bi našli rešitev...
Pa btw, tudi tole je njegovo - http://www.clarus-dental.si/

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz že celo življenje hodim k njim in nimam pripomb.

In ti si imel zaradi ene plombe na enem zobu, vse zobe občutno bolj rumene? Kako pa to gre?

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Jaz sem sicer pri Andrejevem očetu, Rudiju in morem rečt, da nisem imel nobene negativne izkušnje!
1x me je po zdravljenju kariesa še 1 teden bolelo tako da sem ga poklical, me je sprejel takoj naslednji dan, zob odprl, še 1x pogledal, povrtal, "zaflikal" in nič računal! K njemu že dolgo hodi tudi moja punca, ki je 1x v prometni nesreči odkrušla pol zoba, pa ji je odlično popravil, ter njena cela žlahta in do sedaj niso imeli nobenih pripomb.

Mogoče bi se res moral prvo posvetovati z zdravnikom, preden si ga javno kritiziral.

22. jul 2007
13.409
1.660
113
124
mogoče je pa njegov stanovski kolega in se počuti ogroženega, ker mu odžira zaslužek - malo slabe reklame tudi ne škodi
grims-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Z zobozdravniki naj bi bilo tako, kot z odvetniki, posel se prenaša po osebnem izročilu, vse ostalo je lahko loterija..................

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Skratka vsak šalabajzer lahko prileti na forum in meče gnoj na dobrega zobozdravnika, odvetnika, karkoli..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Bom prekršil lastno pravilo, da se ne oglašam več v tem delu foruma, v bistvu ga zadnjih par mesecev sploh odprl nisem. Najprej naj povem, da navedenega dr. ne poznam.

Avtor teme: Težave se lahko reši na več načinov. Prvi naj bi bil pogovor z zobozdravnikom. Če se nikakor ne uspeš dogovorit, se lahko obrneš na zdravniško zbornico, ki potem deluje kot mediator. Če še vedno ne uspe, pa lahko stopiš do odvetnika, skupaj pa bosta našla kakega izvedenca (npr. profesorja ali profesorico na faksu), ki bo tvoje trditve potrdil/ovrgel na sodišču. Četrta opcija (ki jo odstvetujem oz. morda po tem, ko si že z odvetnikom dobil strokovno mnenje) pa je, da greš k drugemu zobozdravniku, ki ti zadevo potem popravi tako, da si ti z njo zadovoljen.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Kovacic je kar ok, ga ne zagovarjam, je drag, ampak soliden, precej soliden. Vsak ima slab dan, ampak kar sem videl njegove protetike je bila stvar nad povprecjem. V plombe se ne vtikam!