Prevara v Cankarjevem domu?

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Moja sodelavka. In njen komentar v ponedeljek je bil točno tak, kot je opisan na Delovi spletni strani.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Bila.

Sicer sem vedela, da so naši (nekoga poznam od nastopajočih, zato nisem šla zaradi reklame), samo vseeno nekaj čudnega priokusa....prekratka predstava, premalo dodelano, pol predstave je bilo na playback ...

Ni bilo spet tako slabo, samo za to ceno vseeno zelo premalo ter preslab nivo.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Nisem bil, vedel pa sem, da bo predstava Mojce Horvat, še prejšnji teden so bili intervjuji v časopisih. Plakati pa so bili dejansko zavajajoči. CD pa očitno ne ve s kom je sklenil pogodbe, kar del krivde pranaša tudi na njihovo stran. Playback se mi pa pri teh predstavah zdi smiseln, ker med plesalci najbrž ni ravno kvalitetnih pevcev.

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
te plesne predstave sploh ne bi smeli reklamirati kot musical,saj v musicalu in recimo v kabareju (ki je sicer bolj gledališka varianta) pevci POJEJO in ravno v tem se loči zadeva od ostalih vrst predstav....kar se mene tiče je bil tole dejanski nateg,pa tudi koreografija je bila na zelo amaterskem nivoju...vsekakor nisem pričakoval takega skrpucala od horvatove
uf-1.gif

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
huh še dobro da nisem šel.....pa sem že gledal da bi kupil karte :p

do sedaj sem gledal Cats in pa We will rock you (oboje v Londonu) in sem bil preprosto navdušen nad tem

sicer pa plakati so bili malo čudni in si res sprva dobil občutek, da bo tole nek WAW, samo sam sem hitro dojel, da to gre bolj za neko domačo izvedbo, ki naj bi samo vsebovala neke dele iz naštetih musiclov

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
'Mojce Horvat'...ta je pohlepna na denar, da je joj.

...tak da...nič ne bi bilo čudnega, če bi imela prste zraven (kar se promocije tiče.

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
sej je rekel rotovnik,da cankar vsebinsko s tem nima nič in da mu je žal da je šel takole na limanice...tudi on je zapustil dvorano pred koncem predstave