Sam naprimer za tak denar nebi nič naročal od fizičnih oseb preko bolhe in to še po povzetju..Kvečjemu greš pogledat osebno in mu pustiš tako velik denar. Saj vendar ne gre za SD kartico v vrednosti 30€...
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kupim ti ga plus garantiram da bos prodal vseh 5 za vec kot si dal zanje. Deal?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Dobli ga že bodo, odvisno kako spretne policiste maš v lokalnem revirju...Citat:
Uporabnik Odyssey pravi:
no to me zanima če se preko ipjev da kaj najt. Preko gsma se ga da tudi locirat (030 - simobil)? ker sva včeraj kontaktirala preko smsov in popoldan še klic in zvečer še en sms.
Podrobnosti kar se vidi na posnetkih ne bom objavljal
Zanima me samo če so šanse da ga dobijo preko IP ali tel št.
Sicer pa zakaj nebi objavil fotk - lopova?
mah, ne vem no. ne morem verjet da nisi preden si izročil denar preveril v škatlo.to mi ni jasno. če meni ne bi pustil pogledat v škatlo pač ne bi plačal.Citat:
Uporabnik Odyssey pravi:
Oseba ki je tel prinesla ni bil kurir ampak kar tako en, ki je bil oblečen v kurirja, paket na prvi pogled zgleda tako kot da je od pošte slovenije. (na njem ni nalepke za odkupnino).
Če nisi pozoren na vsako podrobnost ne opaziš tega takoj.Tip je imel vse porihtano, obleko, paket pošte slovenije, tablico kjer se podpišeš,...
Saj pravim edino kar je drugače je da ni one nalepke za odkupnino.
Citat:
Uporabnik Odyssey pravi:
Zdravo!
Evo pa so me dobili na prevaro.
Na bolhi sem videl oglas da en tip pordaja 2 kom Iphone 3G 16 Gb za 350 EUR na kom.
Sem ga poklical in se zmenil za dostavo, nakar danes dobim 1 kg sladkorja v paketu namesto telefona.
Kasneje sem celo ugotovil da zadeve ni prinesel poštar ampak kar tako en (verjetno on sam).
Na telefon ni več dosegljiov, naslov na paketu pa je tudi izmišljen!
Je še kdo včeraj kupoval iphone na bolhi in ima danes dosti cukra za kavo?
K sreči imamo na šihtu varnostne kamere in imamo VSE posneto osebo ki je zadevo prinesla, kako zgleda, kako se je prispel ipd.
Je kdo imel podobne izkušnje in prijavil policiji? Kako se je izteklo,...
Lp
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kupim ti ga plus garantiram da bos prodal vseh 5 za vec kot si dal zanje. Deal?
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Dobli ga že bodo, odvisno kako spretne policiste maš v lokalnem revirju...Citat:
Uporabnik Odyssey pravi:
no to me zanima če se preko ipjev da kaj najt. Preko gsma se ga da tudi locirat (030 - simobil)? ker sva včeraj kontaktirala preko smsov in popoldan še klic in zvečer še en sms.
Podrobnosti kar se vidi na posnetkih ne bom objavljal
Zanima me samo če so šanse da ga dobijo preko IP ali tel št.
Sicer pa zakaj nebi objavil fotk - lopova?
ne bodo ga dobili, saj niti dokazov nima da mu je tip kaj prodal. če se na kameri vidi kako mi je izročil 350 evrov bo tip rekel da mu je izročil denar ki mu ga je bil dolžen.sedaj ne more nič storit. samo pred njim in z njim bi lahko rešil zadevo, ko bi pregledal telefon in če bi bilo vse ok, ampak tega ni storil ker ni imel noža pri sebi.taki paketi pa se odpirajo samo z nožem...
Citat:
Uporabnik Odyssey pravi:
sem ga vprašal, pa je rekel da je prepovedano odpirati paket, odprl sem ga nekaj min kasneje v pisarni