Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz sem tak pretvornik kupil v bigbangu, ampak imajo kar zasoljeno ceno (pač bigbang) 5€. Pa naj te še opozorim, da a takim pretvornikom ne bodo delale vse naprave (meni ena tipkovnica ne dela).
Seveda je zasoljena cena (relativno gledano).... kos plastike vreden manj kot 1eur (nabavna cena verjetno par centov) se prodaja za 5eur. Cena v Jae (1.2eur) je pa že bolj primerna in več kot 4x nižja.
PS: Če bi bilo 5eur predrago, verjetno tudi sam ne bi kupil
lahko da bo delal ni pa nujno za tipkovnico mora bit kao zelen pa tudi, če bi dobil zelenega mogoče ne bo delal , adapterji za miške so bili vedno problemtični.
nazadnje boš cenej skoz prišel če bi kupil celo miš na usb.
Finta je v tem,ker je že ta miš pa tipkovnica WiFi nova ...pa mi je rahlo butast kupovati še eno miš posebej ki jo imam samoza prenosnika za špile ( COD4, Crysis ) .
Eno imam na kabel usb lasersko,samo mi oblika ni vseč, ta brezžična je pa dosti boljša
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.