Pretvorba datoteke .m3u v .json ?

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.452
158
63
Pozdravljeni,

imam mogoče kdo idejo kako pretvoriti m3u datoteko v json datoteko.

Gre namreč za programsko shemo siol.

Še bolje bi pa bilo , če bi nekdo ki ima siol optiko, na servisnih straneh telekom, opravil izvoz programske sheme in mi le to datoteko potem poslal na mail.

Greš pod razvrščanje programov - se ti odpre programska shema na določenem komunikatorju- klikneš na izvozi shemo- ponavadi jo shrani v mapo prenosi- začne s pa takole nekako ts_programska_shema_.....

Rad bi namreč na bakreni povezavi spremljal full hd programe. Da nebi kdo dvomil imam 40Mb linijo tako da ni problema.samo uradno ti na telekomu nočejo dati sheme od optike.

lp

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.452
158
63
Sem že dobil originalno ftth shemo ,pa sem ugotovil da ni definicije ip-jv v shemi. Tako da nič od mojih želja...
Vseeno hvala.
lp

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Pozdravljeni,

imam mogoče kdo idejo kako pretvoriti m3u datoteko v json datoteko.

Gre namreč za programsko shemo siol.

Še bolje bi pa bilo , če bi nekdo ki ima siol optiko, na servisnih straneh telekom, opravil izvoz programske sheme in mi le to datoteko potem poslal na mail.

Greš pod razvrščanje programov - se ti odpre programska shema na določenem komunikatorju- klikneš na izvozi shemo- ponavadi jo shrani v mapo prenosi- začne s pa takole nekako ts_programska_shema_.....

Rad bi namreč na bakreni povezavi spremljal full hd programe. Da nebi kdo dvomil imam 40Mb linijo tako da ni problema.samo uradno ti na telekomu nočejo dati sheme od optike.

lp

Mimogrede: katere HD porgrame? Ker tudi na bakru jih je cel kup ...