Pretvarjanje iz DVD formata v MPEG format

gastapov

Zelenc'
13. maj 2008
6
0
1
Pozdravljeni.
Sem bolj nov tlele na vašemu forumu
V firmi so mi dal en filmček ki je zapisan v DVD formatu, in oni bi zdaj radi to v MPEG format spravli, pa sem reku de se bom mal pozanimal kako naj bi to skonvertiral
A obstaja kak programček ki bi to lahko pretvoru pa ga pol še mal popedenal.
Najlepša vam hvala že vnaprej.
Pa če se da naj čimprej kdo kaj napiše k do jutr rabjo.
crazy1.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.205
4
38
Kranj
rener.info
Z DVD Decrypterjem ga najprej demuxaj, da dobis celo datoteko videa in loceno se zvok. Nato pa z MainConcept MPEG Encoderjem pretvoris v zeleni mpeg format.

ps. tako naredim sam, ce ti bo pa kdo povedal preprostejso metodo, bom pa tudi sam vesel
aplauz.gif

gastapov

Zelenc'
13. maj 2008
6
0
1
ej najlepša ti hvala, DVD Decrypterjem sem že dol potegnu sam še MainConcept MPEG Encoder potegnem dol pa poženem stvar pa ti javim, hvala ti
cheer.gif

gastapov

Zelenc'
13. maj 2008
6
0
1
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Z DVD Decrypterjem ga najprej demuxaj, da dobis celo datoteko videa in loceno se zvok. Nato pa z MainConcept MPEG Encoderjem pretvoris v zeleni mpeg format.

ps. tako naredim sam, ce ti bo pa kdo povedal preprostejso metodo, bom pa tudi sam vesel
aplauz.gif

Ej zdaj sem to še u MPEG encoder dal, a to ful dolh traja , sej drugač k je ful velik format je razumliv, sam da mi že slabo uro melje pa nevem
confused-1.gif

gastapov

Zelenc'
13. maj 2008
6
0
1
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Ce ti melje ze vec kot eno uro, bo nekaj narobe... poskusi se enkrat [/q
Sem probal šeenkrat bom vidu kolk časa bo to trajal, kolk pa sploh naj bi približno trajal ??

gastapov

Zelenc'
13. maj 2008
6
0
1
A so kake nastavitve mogoče potrebne, al pa kaka fora, al je mogoče kaj narobe k sem si sam demo verzijo dol potegnu?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Zakaj še enkrat kodiraš, če je (kot so že drugi rekli) DVD že v MPEG formatu ?

Samo "zmuksaj" (bo kdo drug predlagal ustrezen program, jaz bi kot prvo z VLC probal).