Moti me relativno nizek pritisk vode v pipi (zlasti je moteče pri tuširanju in v kuhinji, ko rabiš vsaj petkrat dlje, da napolniš posodo z vodo, glede na to, kar sem bil do nedavnega navajen). Sicer zadeva ni nevemkako kritična, vendarle pa se mi zdi, da bi na tem koncu sveta moral biti večji (sploh ker do zdaj pri nas še nisem nikjer naletel na tovrstne težave). Pogledal sem položnico od komunale, kjer piše, da je dobavljeno 2.5m3/h. Če sem prav preračunal, to pomeni, da bi moral v eni sekundi napolniti približno 7 deci (ok, razumem, da to velja v kleti ali pa na točki dostave pri števcu), temu pa tudi približno ni tako (bom pa naredil nekaj meritev v prihodnosti, da vidim, kakšno je odstopanje).
Kako naj bi bilo s tem pri nas? Je možno zahtevati povečanje pretoka vode oz. pritiska dobavljene vodovodne vode? Domnevam, da nimajo ustrezno postavljenih rezervoarjev ali pa niso bili "apgrejdani", ko so se gradile nove hiše, pa je zdaj tako. Znižanje zneska na položnici?
Kako naj bi bilo s tem pri nas? Je možno zahtevati povečanje pretoka vode oz. pritiska dobavljene vodovodne vode? Domnevam, da nimajo ustrezno postavljenih rezervoarjev ali pa niso bili "apgrejdani", ko so se gradile nove hiše, pa je zdaj tako. Znižanje zneska na položnici?