Pretep v Trnovem?

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Citat:
zaradi hebanja u mozak se ne mori...
peezda si lumen
stupid-1.gif
evil.gif
neki maš slabo vest, a?, ....lepše se obnašaj, pa boš bolj varen , ker DEJSTVO je , da se to, čeprav poredko, ampak vseeno DOGAJA.
....ja, ja , gobcanje iz dolgčasa te lahko drago stane
evil.gif

aha... vse bo še ok
priden.gif

capl ne pozabi še dve rdeče 0,5mg

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
"a ni videl. napadeni (žrtve) so se mu smejali in ga zahebavali zaradi tega."

bilo pa je treba pubeca jebat u mozak, bravo. :s

zaradi hebanja u mozak se ne mori...
peezda si lumen
stupid-1.gif

načelno ne, ampak je skoraj normalno, da se iz nekega jebanja nekaj zgodi.. če ti tega ne razumeš, pol je vprašanje kdo je normalen..

labilnim prej poči film, nelabilnim kasneje, eni pa raj sebe stran spravijo če jih kdo jebe u mozak. Tako imamo.

žal res tako imamo.
nekje sem že napisal kako smo včasih take peezdarije reševali
če je že prišlo do tega seveda. po končane fajtu pa večinoma
nahrung002.gif

danes pa amerrrrrika
bonk.gif

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Zajebancija ali ne, za take stvari se ne ubija. Tudi če so ga do konca sprovocirali je imel on še vedno prosto izbiro s kom se bo v prihodnje družil in s kom ne. Če so ga že drkal v glavo bi lahko enostavno tako družbo drugič zavrnil in si našel kaj sebi bolj primernega...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
po bitki je lahko biti general... pač na njega so se spravili ker je bil v tistem trenutku najšibkejši... potem mu je pa prekipelo...

ampak morda bo sedaj kdo še pomislil, da tudi v hecu mora biti meja...

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
po bitki je lahko biti general... pač na njega so se spravili ker je bil v tistem trenutku najšibkejši... potem mu je pa prekipelo...

ampak morda bo sedaj kdo še pomislil, da tudi v hecu mora biti meja...

Kakšen general neki? Kaj a misliš da sem jaz v balončku rasel gor, pa da me ni noben nikol prcal? Sem šel sam čez podobne zadeve, pa nisem zarad tega kakšnega štihnu. Za naslednič sem vedu da s takimi in podobnimi dripci nimam več kaj počet.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.455
7.585
113
sicer ne vem kaj si zelel povedat ampak ce te ze zanima: vec se s socialnim delom ukvarjam kot s pisanjem kazni.

In noben od teh treh ni devica marija in ja rek umrl kot je zivel je tu cisto na mestu. Lahko se ti ob tem joces, meces ob tla, zalis, .... Pa se dejstva ne bodo spremenila.

In tu ne pomaga nobeno socialno delo, zdravniki, sole, .... Ce doma vzgojis barabo je pac baraba. Ne rabmo se zdej fine delat.

Pokovc

Pripravnik
22. mar 2011
233
1
16
Mulci imajo vsega preveč, starši si ne vzamejo časa, ker hlastajo za denarjem in ostalim dobrinam, vzgojo so pustili tam pri petih letih, sledi še vstop v slabo družbo, pa imamo mrtve ali ranjene, žal.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Velika večina mulcev na žalost nima vsega dovolj. Večina sicer hlasta po golem preživetju, ne po denarju in ostalih dobrinah, ampak pustmo to administrativno malenkost.

Tale tvoja razlaga je tako enostavna in povsem bebava, da jo resnično lahko samo pokovc izstreli.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
sicer ne vem kaj si zelel povedat ampak ce te ze zanima: vec se s socialnim delom ukvarjam kot s pisanjem kazni.

In noben od teh treh ni devica marija in ja rek umrl kot je zivel je tu cisto na mestu. Lahko se ti ob tem joces, meces ob tla, zalis, .... Pa se dejstva ne bodo spremenila.

In tu ne pomaga nobeno socialno delo, zdravniki, sole, .... Ce doma vzgojis barabo je pac baraba. Ne rabmo se zdej fine delat.

jadnalimumajka kdo je tebi uniformo zaupal
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.149
1.251
113
42
Dejstvo je da če uni nebi matica zajebaval on tega nebi naredu. Ponavadi rabiš 2 za neumnost

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Me zanima, kakšne bi ti pisal, če bi videl vse, kar Apollo in ekipa vidijo.

aha... vem da vse vidio... celo še več.
dj nehi mi kapse hvalit ker so v 99,9% primerih navadne šlapetine
ki samo opravljajo svoje delo... seveda
bonk.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Dejstvo je da če uni nebi matica zajebaval on tega nebi naredu. Ponavadi rabiš 2 za neumnost

Dejstvo je tudi to, da če bi Matic imel vse deske v glavi pravilno zložene tega nebi naredil.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.149
1.251
113
42
Tudi to je res. Ampak tud uniedva nimata lihk pošlihtan v glavi če se norca delata z Maticom. Verjetno imajo še najmanj v glavi starci od vseh treh.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:

Dejstvo je tudi to, da če bi Matic imel vse deske v glavi pravilno zložene tega nebi naredil.

Ali pa tisti, ki so ga zajebavali.

Poznamo take, ki so se izživljali na eni, drugim, tretjim, 20emu pa je počil film.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:

Ali pa tisti, ki so ga zajebavali.

Poznamo take, ki so se izživljali na eni, drugim, tretjim, 20emu pa je počil film.

ok tako lahko nadaljujemo do "nikolikonca"

ne mi rečt, da se še nikoli nisi raje umaknil od takih drkoglavcev?
jaz se umaknem brez Mejduš ;-)
Matic je imel isto možnost. Zdaj bo bejba nekomu v zaporu

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ja, samo včasih smo takim dali deko na glavo in jih vljudno bontona naučili, ne pa da smo jih klali.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Jaz sem se že tudi umaknil. Bolje je par ur kuhat jezo, kot pa 20 let plačevat en dober kredit kakemu kretenu.
rolleyes-1.gif