pretep v globalu

B81

22. jul 2007
37.000
10.532
113
To pa je drugo. V Yukanti smo čakali v vrsti, ko je bil Gigi prvič. Pa je en cepec kamero pred vhodom dol strgal. So prileteli, ga sklofutali in vrgli ven iz vrste. Pošteno.
Pred Romantiko na Ptuju sta Ekart in Pubi (šefa) delila rdeče kartone in eni niso smeli noter it. Mi slo sicer lahko, ker smo se razumeli, ampak to ni način. No, se je zaprlo počasi...

Imaš svašta. Še vedno pa, če prideš dobre volje v lokal in si prijazen, ne boš imel problemov, nikjer.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Imaš svašta. Še vedno pa, če prideš dobre volje v lokal in si prijazen, ne boš imel problemov, nikjer.
Žal se ne strinjam. Bil zraven, ko so se varnostniki spravli na tipa, ki je bil z žensko v klubu za šankom, pa je bil njim antipatičen. Pa so ga nalomili.
S tem, da je bil tip reden gost lokala, nikoli delal problemov, pustil dosti denarja...

Mislim, da sem dosti povedal o naših kvazi-varnostnikih.
crazy1.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Iz sestanka so brezglavo leteli na Fužine, kjer so pri speljevanju črnega starega bimmerja trojke, polnega Albancev, začeli vsepovprek streljati na njih. Umrl ni nihče, bili pa so ranjeni.

To bo vrjetno tole
282483874.jpg

282483878.jpg
Ja, tole je bilo ja. S tem bimmerjem se je tip pol še neki časa po Ljubljani vozil z vsem preluknjanim.
crazy1.gif

B81

22. jul 2007
37.000
10.532
113
To pa je spet drugo. V take lokale niti ne bi hodil, če se to dogaja.
Bi pa namenil kaj denarja za njih, če ne bi imel, bi vzel kredit
grin1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Žal se ne strinjam. Bil zraven, ko so se varnostniki spravli na tipa, ki je bil z žensko v klubu za šankom, pa je bil njim antipatičen. Pa so ga nalomili.
S tem, da je bil tip reden gost lokala, nikoli delal problemov, pustil dosti denarja...

Mislim, da sem dosti povedal o naših kvazi-varnostnikih.
crazy1.gif

Mah eno je teorija kakšni bi mogl bit (ko ste že višje napisal) drugo je pa realnost da če daš vse na kup niso sposobni do 5preštet.. In z enim k nima nič u glavi se ne boš nič zmenil..
Čim manj opravka z njimi če se le da, če je pa kkšn preveč pamtn pa jezik za zobe pa spokaš..

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.171
113
samo tole da je obtožen za poškodbe je pa mimo moral bi ga obtožit za poskus umora mislm modela so moral oživljat...kolikor je bilo sedaj na TV

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Jaz sem slišal da je umrl tisti z celjskega Escapea, kaj je zdaj res?
confused-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kje je bil pa Praštalo?
smile-1.gif

Verjetno v FF-ju. Zadnje čase ga pa dostikrat vidim v Cvetličarni.

Škoda fanta, kaj je v resnici bilo, pa verjetno ne bomo nikoli izvedeli. Na priče so verjetno že kar pošteno pritisnili. Vemo kdo.
smirk-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Na priče se bo ziher zelo pritisnilo, največ kar lahko človek stori je, da se v velikem loku izogiba takega lokala. Če je fant res umrl, ima Praštalo že dva na vesti...
Sicer pa, če se obisk lokalov kjer so "VIP morilci" na vratih zelo zmanjša, jih bo lastnik kaj hitro zamenjal...tako, da zaradi lastne varnosti zahajajte drugam....
rolleyes-1.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Sicer pa, če se obisk lokalov kjer so "VIP morilci" na vratih zelo zmanjša, jih bo lastnik kaj hitro zamenjal...tako, da zaradi lastne varnosti zahajajte drugam....
rolleyes-1.gif
Pol skoraj ne moreš več ven hodit po lokalih, ker se iste face pojavljajo na vratih različnih ljubljanskih lokalih.
crazy1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
A pa je kdo gledal posnetek,in opazil da se je pretep zgodil na avtobusni postaji?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
Vseeno, če so sodelovali vipovci (za aktere vsi vemo kake majo metode), je global soodgovoren (vsaj moralno) saj ne more zaposlovat na vratih folka ki 100m naprej pretepa goste lokala (oz kogarkoli niti ni nujno da goste)

Sicerpa tvoj podpis pove vse tako da vzemi moj odgovor kot komentar na tojo "šalo" =)

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
A pa je kdo gledal posnetek,in opazil da se je pretep zgodil na avtobusni postaji?

Nevem kaj hoces sploh povedati,ampak ce so z pretepanjem koncali na avtobusni postaji je pa se slabse zanjih ker tam nimajo kaj delati.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik halo007 pravi:
Fak, spet VIP.
Te budale je res treba enkrat pospravt pa bo mir.
In potem bodo prišle druge "budale"
smile-1.gif
- ne bo prvič ne zadnjič! S tem se ne bo rešilo nič.

Kolikor je meni znano, bi morala, vkolikor zgodba mladiča drži, kamera vseskupaj zabeležiti...