Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Za tiste pa, ki hodijo tja: najblažja beseda je: IZDAJALCI brez etike in morale!
ne skrbi, ne bom dobil...najbrž veš zakaj? zato ker jaz (za razliko od tebe) sem tudi z varnostniki prijazen in jih ne tretiram kot bu.dale..Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Pejt, pejt...
Upam, da dobiš po pitschki, če ne od varnostnika, pa od kakšnega gosta!
na kontro večini!?Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Z ozirom na tvoje tekste si mulc, najbrž tudi po letih. In če greš v Global, si tudi otročji otrok, ki dela nekaj na kontro večini drugih...
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Pejt, pejt...
Z ozirom na tvoje tekste si mulc, najbrž tudi po letih. In če greš v Global, si tudi otročji otrok, ki dela nekaj na kontro večini drugih... Na ta (tvoj) način se pač ne spreminja svet na dobro!
P.S. Sploh ne hodim v (take lokale). Samo v kafiče, kjer ne kadijo in kjer NIMAJO varnostnikov. Kjer se zaenkrat nikakor ne počutim ogroženega.
Veš, lokal, ali nočni lokal NI banka, kjer bi na vratih stala dva oborožena varnsotnika. Še najmanj pa morilca s šmajserjem, ali pa z morilskim udarcem. Vseeno......
Nič evrov za global!
še dobr da je kriv global, ne pa VIPCitat:
Uporabnik Francoz pravi:
Zanimivo, da smo za žalostni dogodek krivi vsi drugi, ne pa Mate, zbornica za varovanje, global, ter oba morilca...
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Zanimivo, da smo za žalostni dogodek krivi vsi drugi, ne pa Mate, zbornica za varovanje, global, ter oba morilca...
In nikjer nisem napisal, da drugi ne smejo v global. Sem samo napisal da se mi obisk globala ne zdi v redu. In še vedno to trdim. In še vedno trdim, da NIKOLI več ne bodo imeli obiska, kot je bil pred umorom. In še vedno trdim, da je prav tako...
In še vedno trdim, da v lokale, pred katerimi stojijo obritoglave kretaure, ne bom vstopal. In prav vsi moji znanci tudi ne...
Iz principa, ali za kazen, ni pomembno.
Kam pa bom nosill MOJ denar, pa je popolnoma moja stvar, kajne? Upam vsaj...
Čas bi bi, da nehaš poskakovat, saj poleg tebe samo še den na tem forumu zagovarja global in poskuša preusmeriti pozornost drugam... S svojimi mnenji si MOČNO osamljen.
Nič evrov za global...
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
GLOBAL
Za tiste pa, ki hodijo tja: najblažja beseda je: IZDAJALCI brez etike in morale!
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Pejt, pejt...
Z ozirom na tvoje tekste si mulc, najbrž tudi po letih. In če greš v Global, si tudi otročji otrok, ki dela nekaj na kontro večini drugih... Na ta (tvoj) način se pač ne spreminja svet na dobro!
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
še dobr da je kriv global, ne pa VIP
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
dej povej mi kakšno izobrazbo maš in kakšno službo opravlaš.
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
dej povej mi kakšno izobrazbo maš in kakšno službo opravlaš.
Kaj pa ti?
1. Kje stanuješ?
2. Kje si v službi?
3. Višina osebnega dohodka?
4. Drugi dohodki?
5. S kom se družiš?
6. Število prijateljev?
7. Koliko premoženja imaš?
8. Tvoj emšo?
9. Davčna številka?
10. Številka noge?
11. Dolžina otepača?
Bo dovolj? Ali te vprašam še kaj?
Citat:
"The individual has always had to struggle to keep from being overwhelmed by the tribe. If you try it, you will be lonely often, and sometimes frightened. But no price is too high to pay for the privilege of owning yourself"
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Mulc, midva sva debato zaključila.
Tudi ti se brigaj zase, da ne boš (kar tako) nekega dne dobil po kepi... S takim načinom boš v živo dobil prej, kot si misliš!
Pozdravljen, "kreativna" in primitivna smajli generacija...
Dvastavkatrijesmajliji.press
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Mulc, midva sva debato zaključila.
Tudi ti se brigaj zase, da ne boš (kar tako) nekega dne dobil po kepi... S takim načinom boš v živo dobil prej, kot si misliš!
Pozdravljen, "kreativna" in primitivna smajli generacija...
Dvastavkatrijesmajliji.press