pretep v globalu

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:

Za tiste pa, ki hodijo tja: najblažja beseda je: IZDAJALCI brez etike in morale!

jaz bom šel, pa me BK kaj ti misliš.

Imam moralo in etiko na zadost visokem nivoju, res pa je, da nisem hinavc tko kot ti
smirk-1.gif

če pa se že sprašuješ zakaj si hinavec, ti bom pa povedu:

zaledje obeh varnostnih služb ima eno in isto sranje... boriš se proti takimi stvarmi na papirju potem greš jim pa filat žepe z denarjem.

če bi ti imel moralo in etiko za to, kar zagovarjaš, potem bi bojkotiral take lokale - v celoti! ne pa da greš za prvi ovinek v prvi lokal ki je na poti... vmes pa druge zmerjaš z izdajalci...le kdo je večji, se sprašujem...

Nazadnje urejeno:

Francoz

Pripravnik
Pejt, pejt...

Upam, da dobiš po pitschki, če ne od varnostnika, pa od kakšnega gosta!

Z ozirom na tvoje tekste si mulc, najbrž tudi po letih. In če greš v Global, si tudi otročji otrok, ki dela nekaj na kontro večini drugih... Na ta (tvoj) način se pač ne spreminja svet na dobro!

P.S. Sploh ne hodim v (take lokale). Samo v kafiče, kjer ne kadijo in kjer NIMAJO varnostnikov. Kjer se zaenkrat nikakor ne počutim ogroženega.

Veš, lokal, ali nočni lokal NI banka, kjer bi na vratih stala dva oborožena varnsotnika. Še najmanj pa morilca s šmajserjem, ali pa z morilskim udarcem. Vseeno......

Nič evrov za global!

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Pejt, pejt...
ne skrbi, ne bom dobil...najbrž veš zakaj? zato ker jaz (za razliko od tebe) sem tudi z varnostniki prijazen in jih ne tretiram kot bu.dale..

Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Z ozirom na tvoje tekste si mulc, najbrž tudi po letih. In če greš v Global, si tudi otročji otrok, ki dela nekaj na kontro večini drugih...
na kontro večini!?
hysterical-1.gif
res je, večina jih hinavsko spi*di v drug lokal ki ga v ozadju "vodi" ista mafija... bravo, bravo!
glede let pa: kr laži si, sam da bo tebi lepo
bonk.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Pejt, pejt...

Z ozirom na tvoje tekste si mulc, najbrž tudi po letih. In če greš v Global, si tudi otročji otrok, ki dela nekaj na kontro večini drugih... Na ta (tvoj) način se pač ne spreminja svet na dobro!

P.S. Sploh ne hodim v (take lokale). Samo v kafiče, kjer ne kadijo in kjer NIMAJO varnostnikov. Kjer se zaenkrat nikakor ne počutim ogroženega.
Veš, lokal, ali nočni lokal NI banka, kjer bi na vratih stala dva oborožena varnsotnika. Še najmanj pa morilca s šmajserjem, ali pa z morilskim udarcem. Vseeno......

Nič evrov za global!

vedno bolj dokazuješ da si močno moten.
stupid-1.gif

nevem od kod si jemleš pravico govort drugim kaj lahko in kaj ne smejo počet
confused-1.gif

po eni strani se greš človekoljuba in hočš mir na svetu, po drugi strani pa želiš da aresa nekdo pretepe, samo zato ker ne misli enako kot ti
bonk.gif

faaaaaak kok ste pretiral s tem sranjem k se je zgodu. mel ste svojih 5min sočustvovanja zdej pa get over it, ker ne bo dolg ko boste VSI pozabil kaj se je zgodil.

žalostno da je njegovo življenje več vredno za vas ( še posebi ker ga niti poznal niste), kot življenja ljudi ki vsak dan umirajo, pa nej bo to zaradi raka, prometnih nesreč, itd itd

U MAKE ME SICK
stupid-1.gif

Francoz

Pripravnik
Zanimivo, da smo za žalostni dogodek krivi vsi drugi, ne pa Mate, zbornica za varovanje, global, ter oba morilca...

In nikjer nisem napisal, da drugi ne smejo v global. Sem samo napisal da se mi obisk globala ne zdi v redu. In še vedno to trdim. In še vedno trdim, da NIKOLI več ne bodo imeli obiska, kot je bil pred umorom. In še vedno trdim, da je prav tako...
In še vedno trdim, da v lokale, pred katerimi stojijo obritoglave kretaure, ne bom vstopal. In prav vsi moji znanci tudi ne...
Iz principa, ali za kazen, ni pomembno.

Kam pa bom nosill MOJ denar, pa je popolnoma moja stvar, kajne? Upam vsaj...
Čas bi bi, da nehaš poskakovat, saj poleg tebe samo še den na tem forumu zagovarja global in poskuša preusmeriti pozornost drugam... S svojimi mnenji si MOČNO osamljen.

Nič evrov za global...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Zanimivo, da smo za žalostni dogodek krivi vsi drugi, ne pa Mate, zbornica za varovanje, global, ter oba morilca...
še dobr da je kriv global, ne pa VIP
hysterical-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:

In nikjer nisem napisal, da drugi ne smejo v global. Sem samo napisal da se mi obisk globala ne zdi v redu. In še vedno to trdim. In še vedno trdim, da NIKOLI več ne bodo imeli obiska, kot je bil pred umorom. In še vedno trdim, da je prav tako...
In še vedno trdim, da v lokale, pred katerimi stojijo obritoglave kretaure, ne bom vstopal. In prav vsi moji znanci tudi ne...
Iz principa, ali za kazen, ni pomembno.

Kam pa bom nosill MOJ denar, pa je popolnoma moja stvar, kajne? Upam vsaj...
Čas bi bi, da nehaš poskakovat, saj poleg tebe samo še den na tem forumu zagovarja global in poskuša preusmeriti pozornost drugam... S svojimi mnenji si MOČNO osamljen.

Nič evrov za global...

dej povej mi kakšno izobrazbo maš in kakšno službo opravlaš.

zdej pa tvoji citati:

Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
GLOBAL
Za tiste pa, ki hodijo tja: najblažja beseda je: IZDAJALCI brez etike in morale!

Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Pejt, pejt...

in ta 2 sta samo na tej strani, kje so še ostali tvoji
bonk.gif

ja, kaj boš počel s svojim denarjem je popolnoma tvoja stvar. nevem zakaj si imel občutek da moraš mene prosit za dovoljenje da nekaj nardiš z njim?
confused-1.gif

veš jz vsaj razmišljam s svojo glavo in nism ovca kot nekateri tuki. drugače si pa preberi citat v mojem podpisu
wink-1.gif

Francoz

Pripravnik
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:

Kaj pa ti?

1. Kje stanuješ?

2. Kje si v službi?

3. Višina osebnega dohodka?

4. Drugi dohodki?

5. S kom se družiš?

6. Število prijateljev?

7. Koliko premoženja imaš?

8. Tvoj emšo?

9. Davčna številka?

10. Številka noge?

11. Dolžina otepača?

Bo dovolj? Ali te vprašam še kaj?

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:

Kaj pa ti?

1. Kje stanuješ?
2. Kje si v službi?
3. Višina osebnega dohodka?
4. Drugi dohodki?
5. S kom se družiš?
6. Število prijateljev?
7. Koliko premoženja imaš?
8. Tvoj emšo?
9. Davčna številka?
10. Številka noge?
11. Dolžina otepača?

Bo dovolj? Ali te vprašam še kaj?

pač me je zanimal kašno izobrazbo maš glede na to kakšne bedarije pišeš. zgleda da je tok nizka da se je sramuješ.

Francoz

Pripravnik
Nima tebe kej zanimat!
Ni vse izobrazba. Je tudi zdrava pamet, ki jo tebi očitno primanjkuje...
In tvojega navijanja za global te je res lahko sram... Ne vidiš, da si v svojem gledanju skoraj osamljen. Če ne verjameš, teci v global in poglej, kakšen je tam obisk.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
"The individual has always had to struggle to keep from being overwhelmed by the tribe. If you try it, you will be lonely often, and sometimes frightened. But no price is too high to pay for the privilege of owning yourself"

tole vela zame. lahko ti rečeš isto?

al je beeeeeee?
priden.gif

Francoz

Pripravnik
Lahko prevedeš?
Govorim slovensko, hrvaško, srbsko, nemško in malo francosko. Z znanjerm teh jezikov se lahko sporazumevam KJERKOLI v Evropi.
In začni že, bednik, pisati v velikimi začetnicami. Beseda "vela" pa se piše velja! Nisem prepričan, da to veš... Ker misliš, da si internetni frajer, če serješ po materinem jeziku. Če je slovenščina sploh tvoj materin jezik?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
hysterical-1.gif

za prve 3 jezike ni nč čudnga, ker so v jugi tko vsi znal te jezike. nemško predvidevam da zato ker si iz štajerske, francosko si se pa nauču ko si gledu unga dihurja pepe le pew
tongue-1.gif

dedi navadi se že da se morš brigat zase, ker mene boli đoko kaj ti hočeš od mene. tko da take piš svojim otrokom če jih maš ( upam da ne)
priden.gif

Francoz

Pripravnik
Mulc, midva sva debato zaključila.

Tudi ti se brigaj zase, da ne boš (kar tako) nekega dne dobil po kepi... S takim načinom boš v živo dobil prej, kot si misliš!

Pozdravljen, "kreativna" in primitivna smajli generacija...

Dvastavkatrijesmajliji.press

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Tudi ti se brigaj zase, da ne boš (kar tako) nekega dne dobil po kepi... S takim načinom boš v živo dobil prej, kot si misliš!

no končno si priznal da je unga ubilo gobcanje.
zmaga.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:

hysterical-1.gif

Kaj se pa tolk peniš če folk še zmeri v globala hodi?! Ti pa tko al tko nisi nikol hodu, tko da ni nobenega efekta če se tolk dereš da v globala pa že ne greš...
bomo itak drugi (ki smo že prej) hodili...