Poanta je v tem, da bi ukrepali. Ne bi te pustili pri miru, čeprav si že odšel in bla bla bla... Verjetno bi bil sam način ukrepanja drugačen. Se pravi bi tudi varnostniki morali napisati položnico modelu, ki gobca, pa bi bilo v redu...Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Me zanima, ker si ravno iz ''foha'', kako bi odreagirali policaji v naslednji situaciji: po opravljenem postopku, legitimaciji, mogoče še kaj jih pošlješ v p**** materno, se odmakneš za 50m in jim je*** vse po spisku...
Fentali te verjetno ne bi....
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Poanta je v tem, da bi ukrepali. Ne bi te pustili pri miru, čeprav si že odšel in bla bla bla... Verjetno bi bil sam način ukrepanja drugačen. Se pravi bi tudi varnostniki morali napisati položnico modelu, ki gobca, pa bi bilo v redu...Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Me zanima, ker si ravno iz ''foha'', kako bi odreagirali policaji v naslednji situaciji: po opravljenem postopku, legitimaciji, mogoče še kaj jih pošlješ v p**** materno, se odmakneš za 50m in jim je*** vse po spisku...
Fentali te verjetno ne bi....
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
pa ne mi rect da 3 izvezbani redarji ne bi morali umirit takega. umirit v tem smislu da ga en se vedno zgrabi za roko in ga podre na tla? kolk sm jaz vidu na enih videih, pri strokovnih prijemih tud najhujsi badassi popustijo. brez da ga na gobec. brez trajnih posledic, samo da je na tleh in miren.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:Poleg tega se mi ne da plačevati davkov (aja, vi še ne veste, kako izgleda, ko človek dela, na koncu meseca pa dobi list v roko, na katerem piše, da mu je država požla pol zasluženega).
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
btw: linč ali pa protest je razlika
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ok, če je pa tako, pa lepo zakone vse zaostrimo (zaplemba celotnega premoženja za manjšo krajo),
služb kot so razne inšpekcije in podoben šrot ne potrebujemo, torej - ukinemo take službe
ker bodo postopki zelo hitri (javni linči) potem ne potrebujemo raznih sodnikov , tožilcev in policije, saj vse kar rabimo je DURS. In ena mala enota policije ki bo izpeljala postopek razlastninjenja...
in to je to...
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Brez zamere - ne da se mi več.
(nisem usposobljena za delo z osebami s posebnimi potrebami - sorry, nič osebnega, samo moja pomanjkljiva izobrazba).
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ja, podpiram.
Ker je to normalna reakcija povsod.
Tudi na Švedskem.
(prevod za gorile - javni linč pomeni, da te blokada javnosti useka po žepu, ne po betici. Ker imam občutek, da ne razumeš.).
Citat:
"javni linč"
ali
"kako novinarji uspejo uničiti človeka, še predno se vmeša sodišče"
ali
"vpliv javnega linča na naše sodstvo"
ali
"nedolžen vendar kriv pred javnostjo" .
Citat:
Javni linč je sredstvo medijev, kako si povečati naklado ali gledanost. To poznamo �e od starega Rima naprej, ko se je masi, ki ne obvladuje svojih čustev, dajalo "pomirjevalo" za njihove nizkotne (in nečlove�ko nehumane) nagone. Raja z neverjetno lahkoto spremlja agonijo nekoga tretjega.
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Veš, Rambo 1, 2, 3, 4 itd. obstaja samo v hollywooski filmski industriji. Realnost je drugačna. Poleg tega ima policija v določenih primerih možnost uporabiti strelno orožje. Najprej opozorilo, nato pa šus v nogo.
Tako, da tvoje zgodbice ne morem kupiti. Vključno s policistom v bolnici, ki ni tožil... In tožilstvu, ki ni zbralo dokazov proti našemu "junaku".
In Rambo je v enem od Rambo filmov potolkel celo sovjetsko divizijo... Japajade!
Preveč ameriških filmov gledaš, to bo!