Prestigio za 80€ ....

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
je ta tablica primerna za igranje igric (Angry birds in podobnih), ter gledanje risank naloženih ter prek wifi???
Prestigio PMP3670
pozdrav.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Angry birds bodo malo trzali, risanke pa v 'navadni' kvaliteti. Po moje je bolje dat 120€ za kako dvojedrno z 1GB RAM. Ali pa na Bolhi pogledat, če kdo prodaja kaj.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem imel Samsung Tab-a s skoraj identično konfiguracijo, pa Angry Birds ni delal tekoče. Saj se je dalo, samo je trznilo tu in tam. Je pa po moje 40€ premajhna razlika, da bi zaradi tega moral 'trpet'. Youtube 480p je delal, več katastrofa.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
ne razumem kaj skušaš povedat z linkom in srečo

p1000 špila hd filme ko šus, to je ena redkih stvari v kateri je še dober

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Galaxy Tab predvaja filmčke v HD pa tudi angry birdse fura BP. Problem zna bit RAM tako da preden zaženeš angry birdse zapreš vse ostale aplikacije (zapreš = preko taskerja). Vem in lahko to trdim ker sem preigral na Tabu več ali manj vse serije!
grin1.gif

Govorimo pa o napravi ki je stock na precej optimiziranem samsungovem Androidu 2.3 (nima preveč bloatwareja).

Ontopic, linkana tablica za 80 EUR ima močnejši GPU od Taba (na ravni raznih galaxy s2 ipd. ki sploh niso slabe naprave). Problem ki ga vidim je samo 512MB RAMa in pa Android 4.1, to dvoje zna narediti uporabniško izkušnjo neuporabno.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Bom pa še jest napisal svojo izkušnjo glede štekanja:

na kitajski T-pad z dual 1.2 procem ptiči tud štekajo, sicer ni krize, ampak štekajo. pa ostale igrice tud občasno (no, Sudoku ne šteka
evil.gif
)

Na (tudi kitajski) osemki Prestigio quad core pa NE šteka čist nič. Ne ptiči, ne ostale igrice, da o netu ne govorim (precejšen + v prid Prestigiu)

Pa še direktno avtorju: za 80 maš tole tvojo gor, če pa greš v Merkator, ko majo 20% off na 1 izdelek, pa Quada dobiš za 144. Ja, je dražje, ampak za 64 EUR več dobiš neprimerno boljšo (hitrejšo) tablico, večopravilno, pa še mal večja je (8 vs. 7 ")

OK, avtor se bo itak odloču sam ...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
nisem tebi, ampak vsem, ki iščejo izgovore potem "v čim ceneje" za dedka, babico, otroka itd.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Samo nekaj je: dokler nimaš pr(a)ve tablice očitno ne veš, kaj je dobro in kaj ne.

Je pa veliko resnice ali je dobra ali ne v tem, koliko stane (in tu je poceni roba res "poceni" v pravem smislu).

Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
nisem tebi, ampak vsem, ki iščejo izgovore potem "v čim ceneje" za dedka, babico, otroka itd.

Izgovore? Jaz imam iPada in sem ji tudi povedal, da zame druga tablica ne obstaja. Ker pa je predrag in bi dala nekje +- 100 EUR, pa pač ni izbire ane. Ali naj jo k tebi pošljem, pa ji boš ti potem pričaral še dodatnih 300 EUR?