No da iz svojih izkušenj z 4500 malo pojasnim stvari.
WI FI lovi isto morda še bolje kot 4300 , resda so črtice za 1 manj na displejuvendar to ne pomeni da je signal slabši, je pa nekaj drugega pri 4300 je signal bolj stabilen pri 4500 pa je stabilen dokler ne oslabi iskanje oz sprejem takrat pa tudi pade in to hitreje , torej je pri 4300 stabilnejši, z novo posodobitvijo sprememb nisem opazil.
SLIKE , BODO ! in to naslednji teden, sem pa ugotovil da je slikanje z 4300 manj komplicirano in lažje izostri slike tudi lažje posnameš ker ima za to zunanje stikalo, tega pri 4500 ni in moraš ujeti trenutek ko sliko izostri da spustiš plavo piko in ti posname sliko ali pa po izostritvi potapkaš piko za slikanje na displeju kar je zelo neugodno in ti poslika, slike od dobre do zelo slabe, ne toliko v kvaliteti 8 MP kot v trenutku slikanja, enostavno nekako ne gre ujeti trenutek. Video posnetek je vredu na 4500, na snegu in soncu je za nič!! to sem ugotovil danes in nastaviti ne gre za tovrstno slikanje, slike so totalno presvetle, kaj naj rečem 4300 slabša resolucija in malenkost lažje slikanje pri 4500 je tako kot se njemu zdi .Video ki sem ga včeraj posnel z 4500 je sicer dobre kvaliteteje pa tako da je potrebno držati aparat vodoravno le tako so slike vidne na računalniku normalno če ga držiš pokončno so slike vodoravne na računalniku ko predvajaš video, zakaj tako ne vem.