Prestigio MultiPhone 4500 duo

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
restart telefona ne pomaga? Moraš pa imeti dve dostopni točki, poglej nastavitve sicer za drug telefon ampak je isto
http://media.tusmobil.si/phone_settings/m198/Samsung%20Galaxy%20Xcover-MMS.pdf
http://media.tusmobil.si/phone_settings/m198/Samsung%20Galaxy%20Xcover-GPRS.pdf

pa prenos podatkov mora biti seveda na ON
wink-1.gif

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Telefon uporabljam od torka in nisem zaznal nobenih težav kakršne opisujete sami.
Wi-Fi deluje kot je treba, v Google Play sem se prijavil brez težav.
Preizkusil fotoaparat in moram priznat da me je kar malo presenetil. V dobrih svetlobnih pogojih so fotografije odlične, v slabših (tudi v temi) pa se LED bliskavica obnese nadpovprečno. Fotografije sicer takrat niso top, ampak prekaša marsikatero Nokio (ni črt) Kakovost videa je dobra. HD pri 25 fps. Priporočam SD vsaj class 6.
Baterije še nisem popolnoma preizkusil, ker se preveč igram z njim, ampak zaenkrat zdrži en dan.
Preizkusil Tipke.si aplikacijo in dela brez problema. Download preko telefona ne gre, zato priporočam dolpoteg na PC in kopiranje na telefon (pogoj da imate možnost neznani viri vključeno). Za vse pubertetnike, bližnjic do smeškov na žalost ni.
Kombinacija tipke za vklop telefona in tipka za zmanjšanje glasnosti, vam zajame zaslonsko sliko (pritisk istočasno, potrebno držati kakšno sekundo).
V desnem kotu slušalke (pod mrežico) je skrita LED dioda, ki je indikator pri neodgovorjenih klicih, SMS-ih, polnjenju baterije itd. Zadeva zelo uporabna, saj vam ni potrebno ves čas vlečit telefona iz etuija in pregledovat dogajanje, sploh če ste v hrupnem okolju.

Glede na prejšnja brand jajca, ki sem jih imel, sem s tem zelo zadovoljen.

Nazadnje urejeno:

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Pri prvi uporabi sem imel nekaj težav pri vzpostavitvi, čeprav sem imel podatke vklopljene. V meniju kjer imaš nastavitve za internet in MMS sem preprosto spremenil ime profilov, resetiral telefon in je zadeva delovala. Katerega operaterja pa imaš?

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Retro: jst sem imel vrsto preverjenja prisotnosti prazno, potem sem spremenil v PAP in mobilni internet laufa brez problema.

veduta

Zelenc'
26. jan 2013
1
0
1
Model 4500 sicer s svojo visoko ločljivostjo, odzivnim procesorjem in simpatčnim diodnim indikatorjem deluje v primerjavi z 4300...tam-tam.
Na GooglePlayu pa je kompatibilen z manj aplikacijami kot 4300. Why?

music96boy

Zelenc'
14. jan 2013
11
0
1
evo jst sm tudi zdaj kupil telefon ....kaj rečii telefon se mi zdi velik tanek lahek ...mogoče je res kamera malo moteča samo ne toliko kot vi nalagate amm lahko tudi kakšno sliko al pa video objavim samo povejte mi kako ker nikjer nenajdem gumba za slike :D

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Citat:
Uporabnik Nanoman pravi:
Hvala Bizz, imel sem enako tezavo
smile-1.gif

Na odprto pojdi stat za 10 minut... brez dreves in stavb okol.

Čene si pa še potegni gps-fix... ti kaže koliko satelitev lovi trenutno, da je lažje čakanje. :p

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Na desni strani na zaslonu boš našel tipko poleg zaslonskih gumbov za ostale nastavitve, če je še nisi.

Sicer me pa zanima nekaj malenkosti:
- kje bi dobil folijo za zaslon, če je sploh potreba seveda glede na "vzdržljivost stekla", me zna kasneje vsaka najmanjša praska motit
wink-1.gif
,
- ker sem bolj nerodne sorte in stalna vleka z etuija ni ravno uporabniku prijazna, bi mi prav prišel tudi silikonski etui (izgled niti ni tako zelo važen) samo, da sede na tel.,
- ker slušalke ne sedejo najbolje v oho in original Samsungove na tem fonu proizvedejo nekam kovinski zvok, me nanima katere (tiste s gumijastimi čepki) mu najbolj odgovarjajo seveda z mikrofonom, ker navadne vse špilajo
wink-1.gif

zaščite sm bil navajen na S G ACE ju, pa je telefon po dobrem letu kot nov
wink-1.gif

PS.: Zakaj mi ne pokaže imena pri klicni številki, ki jo imam shranjeno na sim z mednarodno klicno št kot +386..... ?

Nazadnje urejeno:

Nanoman

Pripravnik
18. jan 2013
49
0
6
Dejansko sem pptegnil nekoliko iger prek playa, in ze mi tezi da mi primankuje prostora v telefonu. Sem skusal premakniti igre na sd, ampak nikjer nisem nasel te opcije... Pri 4040 pa je tam.. Help!

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
V meniju Pomnilnik v nastavitvah boš našel razdelek Prednostno namestitveno mesto. Izbereš SD in telefon bo naslednjič poskušal namestit programe na kartice, če se bo to dalo. Kasneje pa lahko obstoječe programe ročno premakneš tja, tudi če prej niso šli.
1687504-Screenshot_2013-01-26-18-09-35.png

Priponke

• 1687504-Screenshot_2013-01-26-18-09-35.png
    1687504-Screenshot_2013-01-26-18-09-35.png
    59,6 KB · Ogledi: 252
Nazadnje urejeno: