Telefon uporabljam od torka in nisem zaznal nobenih težav kakršne opisujete sami.
Wi-Fi deluje kot je treba, v Google Play sem se prijavil brez težav.
Preizkusil fotoaparat in moram priznat da me je kar malo presenetil. V dobrih svetlobnih pogojih so fotografije odlične, v slabših (tudi v temi) pa se LED bliskavica obnese nadpovprečno. Fotografije sicer takrat niso top, ampak prekaša marsikatero Nokio (ni črt) Kakovost videa je dobra. HD pri 25 fps. Priporočam SD vsaj class 6.
Baterije še nisem popolnoma preizkusil, ker se preveč igram z njim, ampak zaenkrat zdrži en dan.
Preizkusil Tipke.si aplikacijo in dela brez problema. Download preko telefona ne gre, zato priporočam dolpoteg na PC in kopiranje na telefon (pogoj da imate možnost neznani viri vključeno). Za vse pubertetnike, bližnjic do smeškov na žalost ni.
Kombinacija tipke za vklop telefona in tipka za zmanjšanje glasnosti, vam zajame zaslonsko sliko (pritisk istočasno, potrebno držati kakšno sekundo).
V desnem kotu slušalke (pod mrežico) je skrita LED dioda, ki je indikator pri neodgovorjenih klicih, SMS-ih, polnjenju baterije itd. Zadeva zelo uporabna, saj vam ni potrebno ves čas vlečit telefona iz etuija in pregledovat dogajanje, sploh če ste v hrupnem okolju.
Glede na prejšnja brand jajca, ki sem jih imel, sem s tem zelo zadovoljen.