Prestigio MultiPhone 4300 duo

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.376
247
63
Prevzeto iz slo-androida:
"Včeraj vprašal na Prestigio FB uradni strani:

Jaz: Will there be any JB for 4040 and 4300?
Prestigio: We would like to inform you that Jelly Bean will not be actualized, only 4.0.4 Ice Cream Sandwich for both model."

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Še za tablice za katere na škatli piše "upgradable to 4.1" nimajo nadgradnje. Kdo ve, če lahko zaradi tega uveljavljam stvarno napako in zahtevam kupnino nazaj?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
to bodo uredili, nekaj je že na spletnih, nekaj kmalu pride preko OTA.
To pomojem ni stvarna napaka, lahko se pa motim.

NNxxNN

Pripravnik
30. jun 2011
39
0
6
Glede nadgradenj na Android 4.1.... Kjer na škatli piše, da bo Multipad nadgradljiv na 4.1 to tudi bo. Nekateri modeli imajo nadgradnjo že omogočeno, ostali pa jo bodo dobili v bližnji prihodnosti. Za nekatere modele pridejo nadgradnje prej, za nekatere kasneje. Vse nadgradnje pa je potrebno najprej temeljito testirati in preveriti preden se naložijo na OTA strežnik.

JustOne

Pripravnik
20. avg 2007
435
24
18
Gorenjska
Torej zgornje sporočilo dejansko pomeni da 4040 in 4300 ostaneta na 4.0.4, samo z morebitnimi popravki FW, upgrada na JB (vsaj uradnega) pa nikoli ne bo?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Prestigio 4300Multiphone duo, je dobil nagrado Best Buy.

http://www.asbis.rs/news/tests/16112012
1693446-Zajetaslika.PNG

Priponke

• 1693446-Zajetaslika.PNG
    1693446-Zajetaslika.PNG
    190,8 KB · Ogledi: 189
Nazadnje urejeno:

YOGURT

Pripravnik
11. sep 2007
88
0
6
Imam problem z 4300. če zapovrstjo večkrat pritisnem senzorsko tipko nazaj ( recimo v marketu ali you tube ) se tipka preneha odzivati, dokler ponovno ne zaženem telefona . ostale tipke delujejo normalno . sem naredil tudi posodobitev sistema ( iz 07 na 08 ) vendar ni bistveno bolje . Ima še kdo tak problem ? je servis edina rešitev ? ( nekako se mi ne da bit brez telefona teden ali dva ) .

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
ksz

Včeraj sem na sprehodu izgubila gsm, Samsung B7330. Saj vem, jajca boste rekli, ampak meni je dobri 2,5 leti služil 1A.
zmaga.gif
Ker potrebujem drug telefon, aneks na TM pa je fraj, se nekako spogledujem s tem Prestigiom.
Ker še nisem imela telefona z androidom
redface-1.gif
, prav tako ne s celim TS, me zanima naslednje:
- Kako je z baterijo oz. kako dolgo drži ob neki normalni dnevni uporabi (30-45 min pogovori, max 10 sms, čekiranje mailov 3-4-krat dnevno, fb 10-15 min, kaka igrica,...)?
- Je user friendly za uporabo, se pravi hitra dostopnost do imenika in s tem klicanja, pisanje smsjev (na moževem samsungu si malo prehiter, pa ti že pošlje napol napisan sms
jezen.gif
), prevzem klicev,...?
- Se ga splača nabaviti ali je bolje pogledati za katerim drugim (včeraj mi je npr. deklica na TM ponujala Xperio J?)? Telefona ne mislim menjati najmanj 2 leti...
- Kakšen je polnilec? Je tudi mikro USB, kot sem imela na Samsungu ali ne?
- Deluje sinhronizacija z MS Outlookom in če ne, kako to porihtati? Na compu imam namreč skoraj ves imenik, ki je bil na telefonu, manjka le nekaj cifer , ker ene 3 mesece nisem sinhronizirala
jezen.gif
.
Če se še kaj spomnim, dopišem...
wink-1.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ne vem tocno kva je fora teh Xperij, zakaj jih zadne cajte tako forsirajo in posiljujejo z njimi.. ampak, ok - offtopic.

Ce ti je bila tipkovnica na Samsungu nepogresljiva, pol vzami nekaj podobnega. Nokia Asha 302 ali pa Samsung B5330.. Ce ti ni nuja, potem bi jaz na tvojem mestu vzel kaksen Ace 2 ali bi ti se raje priporocal kaksno Lumio iz nokijine serije. Preprost vmesnik, dovolj prilagodljiv za povprecnega uporabnika. Android se sicer da nastimat v nulo, po zelji. Samo moras biti ze malo geeka oz. imeti voljo se s tem ubadat. Veliko ljudi je nima in imajo raje fabrsko nastavljen telefon...

Imenik bos najhitreje sinhronizirala (tudi za bodoce naprave), ce ga izvozis iz outlooka in uvozis v gmail.

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ne vem, za 170 eur imam raje rabljenega S2, kakor noname kitajce..

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
potem bolje prestigio 5000, ki ima dual core...tale fx500 ima single?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Tema je odprta za debato o Prestigiu 4300 duo in bilo bi lepo da se držite omenjene diskusije samo o tem telefonu.

YOGURT-- te omenjene težave sem poskusil dosečt na svojem 4300 in mi nikakor ni uspelo, morda je napaka ali pa ni poskusi zapirati odprte aplikacije.--V najslabšem primeru ..RESET..

Supergirl.--- Android je sigurno drugačen od drugih programov je pa enkrat ko ga spoznaš , sprejemljiv.----
http://androidslovenija.si/index.php/domov/o-android-sistemu/zakaj-android
Baterija zdrži tudi dva dni, seveda odvisno za kaj telefon uporabljaš, po več ciklih polnjenja zdrži več kot en dan.
Polnilec-mikro usb.
za popoln vpogled v telefon --
http://www.asbis.rs/news/tests/16112012

OSTALO--preberi oz, posluži se odprtih tem o Prestigio telefonih.

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Kolikor je meni znano je ta posodobitev ni za našo regijo, sicer pa vse posodobitve za dotične telefone prejmete na svoj telefon preko centra za posodobitve in posodobite telefon ko jo prejmete.

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
To ni odvisno od tebe ali mene-telefon dobi posodobitve avtomatski preko strežnika in pri prestigiu 4300 sem jih sam namestil ko je prispelo obvestilo da je na voljo posodobitev, pri 4500 pa je posodobitev že nameščena na telefonu , V 1.0.O8 , drugih posodobitev trenutno ni, ta link spodaj je posodobitev za tablico /PMP7100D/ in ne za telefon, za telefone MultiPhone pa bo verjetno posodobitev tja do poletja vsaj tako sem zasledil po drugih forumih.
Tu so vse uradne posodobitve za model 4300 duo.
http://yf2.value4it.com/Service_Files/Smartphones/Changelog/PAP4300_changelog.txt

Nazadnje urejeno:

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Na voljo je posodobitev za PAP4300DUO VERZIJA 1.0.11. Ne vem če se je že pojavila na OTA. Kakšne so spremembe tudi nisem nikjer zasledil. Posodobitev je bila obljavljena danes na uradni strani Prestigio.