Kako to misliš kdovpraši se kdo je prejšnič plačuPo cca 18 letih je nov sosed ugotovil, da je moja elektro omarica na njegovi parceli in zahteva prestavitev, omarica je za tri števce, noter je samo moj . Do moje parcele je cca 10 m, vmes pa so še parcele drugih lastnikov. Ko je pred leti elektro prestavljal števec iz hiše na zunanje mesto, ker je moral bizi števec dostopen, je verjetno naredil po svojem. saj bivših lastnikov več ni. Kdo mora sedaj prestaviti števec? In seveda, kdo bo plačal?
Omarica ni tvoja ampak od elektra.Po cca 18 letih je nov sosed ugotovil, da je moja elektro omarica na njegovi parceli in zahteva prestavitev, omarica je za tri števce, noter je samo moj . Do moje parcele je cca 10 m, vmes pa so še parcele drugih lastnikov. Ko je pred leti elektro prestavljal števec iz hiše na zunanje mesto, ker je moral bizi števec dostopen, je verjetno naredil po svojem. saj bivših lastnikov več ni. Kdo mora sedaj prestaviti števec? In seveda, kdo bo plačal?
Od omarice do hiše pa je njegovo in tu se je Elektro zazihral, da ni rabil služnosti iskat.Omarica ni tvoja ampak od elektra.