Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ja, bog ne daj, da bi sledil pravnemu sistemu, dajmo se raje sami odlicit, kako bomo mi poskrbeli za vse skupaj, ane? Kaj bo pa potem, ko bis ti dobil 25 let za umor?
In, morda razumes besedo "nesreca"?![]()
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti si mulo nevzgojeno,lahko bi bil tvoj fotr.
PIC, tist je druga stvar, to je bila pa objestnost.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ja, bog ne daj, da bi sledil pravnemu sistemu, dajmo se raje sami odlicit, kako bomo mi poskrbeli za vse skupaj, ane? Kaj bo pa potem, ko bis ti dobil 25 let za umor?
In, morda razumes besedo "nesreca"?![]()
Ne vem, najbrž ti je vseeno za zapor in kaj se še lahko zgodi ko si ob tri otroke in v afektu vzameš pravico v svoje roke? Saj če bi bil v taki situaciji (upam da nikdar ne bom) ne vem kako bi reagiral, morda ne bi tako, lahko pa tudi da bi.
Našem pravosodnemu sistemu pa ne zaupam. Maček ki je fental tudi 3 ali 4 mlade se na psihiatriji lepo izmika pravici, po skoraj 2 in pol letih se sojenje niti še ni začelo.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti si mulo nevzgojeno,lahko bi bil tvoj fotr.
PIC, tist je druga stvar, to je bila pa objestnost.
Če si pa tok star pol si pa res lolek glede na to kakšne pišeš
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Očitno skoz misliš name, saj po nemarnem omenjaš moj nick.![]()
Več kot 100 km/h je bilo in čez polno črto?Citat:
Uporabnik bjani pravi:
Saj zato pa je danes tko, kot je v Sloveniji, s politiko na čelu. Sami izgovori in prelaganje krivde in odgovornosti na druge. Če si sami ne spišejo izgovorov, jim jih pa drugi pomagajo.![]()
Če je prehiteval čez polno črto je izključno njegova krivda in zato, da je s tem ubil tri ljudi, bi moral najstrožje in najhitreje odgovarjati. Tudi v poduk nam, ostalim udeležencem v prometu.
Mogoče bi lahko nekdo, ki pozna to cesto, kaj povedal.Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ok pravjo da ni bil pod vplivom alkohola, zdej pa mene zanima zakaj bo bebec ki je zavesten in tolk idiota da gre prehitevat v ovinku,
ZDA ima kar zanimivo število umorov.Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Ravno zato se vedno bolj nagibam h krutejšim alternativam. Povprečnemu slovenceljnu je treba vbiti v glavo, da za svoja dejanja na cesti ODGOVARJA. Pač potrebno je poslati jasno sporočilo, da če boš s svojo objestnostjo povzročil hujšo prometno nesrečo, je življenja zate konec. Nič več gostilne, nič več fuzbala, nič več Interspara, nič več igranja s froci in nič več seksa (vsaj v tradicionalni obliki). Podobno kot v ZDA. Javni linč, visoka denarna kazen, zaplemba premoženja in zapor. Potrebno bi bilo samo par primerov in skoraj prepričan sem, da bi se ljudje streznili.
bržkone?Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Tudi 45-letni Jože Bolcar je bil bržkone odlične volje. Avtoprevoznik iz Spuhlje je dobil priložnost, da preskusi novi VW amarok, ki ga ta čas na veliko oglašujejo po Sloveniji. Bolcar rad pritisne na plin, zato so ga v preteklosti policisti že kaznovali. Tudi pretekli petek zvečer je težki in veliki testni pick-up očitno pognal do velike hitrosti, verjetno v prepričanju, da se mu kot službenemu vozniku na cesti ne more nič hudega pripetiti. To brezbrižnost pa je morebiti dodatno potenciral kozarec alkoholne pijače, ki ga je popil, preden je sedel za volan in se odpravil proti Ptuju.
http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042441715
Normalen človek ne dela samomora.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če si kolikor tolk normalen ti drugega ne ostane.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Več kot 100 km/h je bilo in čez polno črto?Citat:
Uporabnik bjani pravi:
Saj zato pa je danes tko, kot je v Sloveniji, s politiko na čelu. Sami izgovori in prelaganje krivde in odgovornosti na druge. Če si sami ne spišejo izgovorov, jim jih pa drugi pomagajo.![]()
Če je prehiteval čez polno črto je izključno njegova krivda in zato, da je s tem ubil tri ljudi, bi moral najstrožje in najhitreje odgovarjati. Tudi v poduk nam, ostalim udeležencem v prometu.
Kje si to prebral?
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Daj ne pametujte prosim, če ne poznate situacije.
Ovinek je totalno nepregleden, tudi sedaj, ko je posajena oljna ogrščica. Tip pozna cesto v nulo. Vsi ptujčani poznajo to cesto, ki je zelo nevarna.
Prehitevanje v poznani desni nepregledni ovinek se meni ne zdi napaka.A si vi sploh predstavljate kaj je prehitevanje v desni ovinek? To moraš biti hazarder, da to delaš, budala..tale tip in njegova sina so znani širši okolici kot mal butast folk. Vozijo kot divjaki, včasih se stepejo v kaki gostilni...ne bom dalje.
Hotel sem samo povedati, da ne pametujte o tej določeni nesreči, ker vas večina nima pojma kaj in kako.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
ZDA ima kar zanimivo število umorov.Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Ravno zato se vedno bolj nagibam h krutejšim alternativam. Povprečnemu slovenceljnu je treba vbiti v glavo, da za svoja dejanja na cesti ODGOVARJA. Pač potrebno je poslati jasno sporočilo, da če boš s svojo objestnostjo povzročil hujšo prometno nesrečo, je življenja zate konec. Nič več gostilne, nič več fuzbala, nič več Interspara, nič več igranja s froci in nič več seksa (vsaj v tradicionalni obliki). Podobno kot v ZDA. Javni linč, visoka denarna kazen, zaplemba premoženja in zapor. Potrebno bi bilo samo par primerov in skoraj prepričan sem, da bi se ljudje streznili.
Kako le, če pa imajo tako stroge kazni?
Glede krutosti: Stalin je bil kar krut (ali Mubarak, da ne gledamo preveč v preteklost).
Je to imelo kake rezultate?
Če si krut, v 99% primerih pomeni, da si izgubil kontrolo in frust sproščaš. Nič drugega.