Prešita odeja

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Pri sedanji odeji švicam poleti, pozimi, ponoči se večkrat odkrije pa spet pokrijem...vglavnem crap je. Sem šel gledat sestavo in je tkanina iz 100% poliestra in polnilo iz 100% poliestra.
hysterical-1.gif

Kakšno prešito odejo priporočate? Iz česa naj bo polnilo? gosji puh, svila, bambus, volna? Bral sem in gosji puh je sicer super, ampak je predvsem za zimski čas? Merino volna naj bi bila super, saj ti je pozimi toplo, ob toplejših časih pa ne švicaš pod kovtrom ker je zračno.

Vrst odej je ogromno. Rad bi, da je odeja lahka, da ne švicaš pod njo, da je mehka (udobna). Kakšna ideja?

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Na tej strani nic nisem nasel o kovtrih. Materiali ipd...

meni napiše naslednje:

Prešite odeje
Prešite odeje so naš vsakdanji spremljevalec, saj se z njim pokrijemo vsako noč!

Prešijemo jih z bombažnim blagom polnilo pa je čista volna (t.i. industrijska volna - predelana iz naravnih volnenih izdelkov), ki zadržuje toploto in ob enem diha z Vašim telesom ter je brez duha.

NOVOST!
Po naročilu in predhodnem dogovru vam lahko prešite odeje napolnimo z gosjim perjem - puhom, katerega prinesete sami!

drevored

Pripravnik
11. jul 2013
108
8
18
Priporočam nekaj takega.

Kaj potrebuješ, je zelo odvisno tudi od temperature v spalnici pozimi. Če spiš pri 20 stopinjah, zagotovo ne potrebuješ tako debele odeje. Če poleti spiš pri 30 stopinjah, pa odeje takrat verjetno sploh ne potrebuješ.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če še koga zanima, akcija je na odeja.si

Posebni otvoritveni popust
Od 14. do 31. januarja 2014 vam v Odeji ponujamo poseben 20% popust za vse izdelke, ki so na voljo v naši prenovljeni spletni trgovini. Z novo spletno trgovino smo želeli izboljšati vašo uporabniško izkušnjo, s posebnim popustom pa želimo olajšati vašo nakupno odločitev.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
če imaš željo kupiti iz odeje, se ti splača it pogledat v outlet trgovino, ki je nasproti city parka. V sklopu z Mercatorjevo trgovino. Imajo tudi po 50% off

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
TOG 4.5 je bil še cenejši (33€) a sem se odločil za 10.5. Zimski kovtri naj bi bili 13.5, 10.5 za prehodna obdobja in 4.5 za poletje.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Da si malo sposodim temo ... iščem res toplo zimsko prešito odejo, 200 x 200, po možnosti z mucko oz. volno na eni strani. Zdaj imam tole http://www.dormeo.net/odeje/presita-odeja-silver.html, pa za poletje je ok, ampak me že v hladnejših nočeh mrazi, tako da bo treba za zimo nabaviti nekaj toplejšega.

Včasih je imel Dormeo eno varianto, kjer je na eni strani mucka, a je dimenzije 140 x 200, jaz pa iščem večjo. Kaj predlagate?