Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
A v zakonu se finance partnerjev skupaj zlivajo v en fond?Jaz se tega že ne bi šla.
No zaradi tega boš verjetno samska
Citat:
A v zakonu se finance partnerjev skupaj zlivajo v en fond?Jaz se tega že ne bi šla.
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
No sicer to ni bilo presenečenje ljubljeni osebi....ampak anyway:
Moj kolega se je poroči. Njegova (zdaj že bivša žena) je imela za pričo njenega uber bogatega strica. Seveda je računala na neko ala super poročno darilo. Priča ji je po poroki, kosilu dal veliko kristalno vazo polno vrtnic in dodal: Tole, draga nečakinja je pa za te....
Še predno je dokončal je ženska vstala prijela vazo, jo vrgla na tla in se drla ko jesihar: A samo tole vazo in rože sem dobila...
Nakar je nastala smrtna tišina. Po nekaj minutah je priča rekel: Najbrž potem ne rabiš niti tega....se skloni in pobere ključe od avta, ki so bili v vazi med rožami....
Nevesta seveda zijala ko tele v nova vrata...
Priča se je lepo gentelmansko zahvalo za gostoljublje, odkorakal iz dvorane in se vsedel v novega mercedesa, ki je imel na haubi veliko belo pentljo. Vsi svatje smo se samo spogledovali....in ko je priča odpeljal se je na zadnji šipi videl napis: moji ljubi nečakinji...
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
. Tip se je pač odločil, da bo vse svoje varčevanje vložil v njen klavir. O tem, da bi si načeloma lahko privoščil nov avto sploh noče slišat in prav, da je bila odločitev za nakup klavirja ena boljših v življenju.
Hja, lepa gesta...ni kaj.
Zakaj pa ne? Pač oceniš koliko imate kot družina mesečnih izdatkov, v to šteješ tudi kosila in kavice in ostalev zadeve zunaj in je to skupni budget, sebi pustiš za svoje potrebe, tko tudi zapravaiš toliko kot si lahko privoščiš in ne rabiš spremljati nakupovalnih navad drugega pa v vsakem trenutku veš koliko denarja imaš na razpolago.Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Kako bi pa ločil daš skupaj za otroke, hrano položnice, zase pa posebej? Da boš rekel 700€ mesečno gre za skupne stvari ostalo je moje??
Citat:
Končno en pameten.
Drgač je kr fajn met skupen budget, se vse tja steka, pol pa partnerja presenetiš z enim dragim darilom iz tistga sklada.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Tud meni niso te skupni računi najbolj jasni. Daš skupaj za hrano, položnice in otroke, zase imaš pa posebaj. Tko bi blo prav. Men bi šlo na živce, da me ne kdo sprašuje kaj sem kupla takrata pa takrat za ta in ta znesek. Itak slej al prej pride do jokcanja v stilu "ti si prejšnji mesec zapravila 100 evrov zase, jst pa samo 50".
Citat:
A ženska dela na Balkanu?