Preprodajalci avtomobilov

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
In zakaj naj taka 5ka ob predpostavki, da je dobro vzdrževana, nebi imela dobrih oz. mogoče za koga( subjektivno, ki je prej npr. Kio Pride fural) celo odličnih voznih lastnosti???
Pa ne trdim, da jih ima, ker je od takrat na trgu že na stotine boljših vozil.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Sej ni problema....če si interesent, vprašaš prodajalca, če je švercer...
rolleyes-1.gif

itak pa takoj vidiš kam pes taco muli.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Kaj ti zdaj ni jasno?

Kako bo pa nek Šargi ali Keko iz Celja (in kdo od drugih nategunov) prodal avto, ko so ga pa že vsi prokužili da je nategun.
smile-1.gif
Pač daje oglase kot fizična oseba.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Pa Šargi je faca, tega lahk vsak kmet naserje. Moj brat, ga je nategnil po dolgem in počrez.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Pol so ga pa cigani lovili po celi Sloveniji?
uf-1.gif
Kolikor sem zgodbe bral po forumih, se najraje nebi zapletal z njim.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Sej še danes ne ve, da ga je nategnil. Je prebutast. Če je tak bedak, da ne prepozna zvoka opla omege z 140.000 km ali opla omege z 360.000 km, potem mu jaz ne morem nič pomagati. Brat je dal za Omego 2.000 € on Šargi pa mu jo je ocenil za 4.000 €

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
In ti se potem hvališ s tem...? Aja -čakaj malo... sam mu je ponudil toliko.., to je pa druga stvar. Nobene prevare, nič.

Bilo je tak. Rekel je : Glede na prevožene km in ohranjenost vam avto ocenim za 4.000 €. Pa so si 3je mulci zravn ogledoval mašino pa en reče, da ta mašina je pa ful ohranjena
stupid-1.gif
. Že po glasu si slišal, da nekaj ni OK z mašino. Bogi tisti, ki je tisto omego dobil v roke.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Najbrz ta tip klumpastih Omeg ni prodal ravno na lopate, tako da bi bilo precej neprijetno, ce se bo zaradi hvalisanja po forumih naknadno spomnil pogledati kdo ga je nategnil (pise v pogodbi ?) in - seveda ce so bili kaksni problemi zanj zaradi tega natega - zacel kaj sitnariti ...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
To ni bil nateg. Sej mu nismo mi avta vsilili, povrh so ga še pa njegovi strokovnjaki pregledali
smile-1.gif
.

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
To ni bil nateg. Sej mu nismo mi avta vsilili, povrh so ga še pa njegovi strokovnjaki pregledali
smile-1.gif
.

Predvidevam, da je tvoj brat dal omego v račun za kak drug avto? Mogoče se nasprotna stran tudi smeji
wink-1.gif

Pa sej ni napačen tale šargi... se da z njim delat, sploh, ker denar ni problem... samo da dobi tisto kar si zamisli..

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
hysterical-1.gif
domnevam, da se nisi se peljal v takem avtu....

Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
In zakaj naj taka 5ka ob predpostavki, da je dobro vzdrževana, nebi imela dobrih oz. mogoče za koga( subjektivno, ki je prej npr. Kio Pride fural) celo odličnih voznih lastnosti???

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
hysterical-1.gif
domnevam, da se nisi se peljal v takem avtu....

Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:

confused-1.gif

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Bodite pozorni na besede: odlične vozne lastnosti.
Pa ne vem zakaj skrijejo reg.tablice?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4551098&show=1
</a>&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4572039&show=1
</a>&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;

itd

bonk.gif

1. Verjameš ali ne, zgornja avtomobila imata dejansko odlične vozne lastnosti.
2. Marsikdo zakriva registrske tablice, predvsem zaradi lastne varnosti tudi sam sem jih zakril, ko sem prodajal avto. Na a.net ima več kot pol avtov zakrite tablice. Če je pošten ti jo bo že povedal, če boš le vprašal.

OFF: A lahko nehaš z zavzemati prostor na strežniku z brezveznimi temami.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
2. Marsikdo zakriva registrske tablice, predvsem zaradi lastne varnosti tudi sam sem jih zakril, ko sem prodajal avto. Na a.net ima več kot pol avtov zakrite tablice. Če je pošten ti jo bo že povedal, če boš le vprašal.

V cem pa je varnost tega skrivanja ? Pa ce bos tako ali tako povedal stevilko (da se da preveriti avto), koliko je to drugace kot ce bi jih pustil na sliki ?

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Ne vem točno v čem je točno fora, jaz sem to naredil zato, da sem lažje spal, ker sem vedel da cela Slovenije ne ve mojih registrskih tablic.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ker tvoje registracije ne vidi tak ene 500 ljudi dnevno ko se voziš po mestu... Tvojo registracijo, tebe pa še vse ki se furajo s tabo.

Nikol mi nebo jasno zakaj bi skrival tablico, po drugi strani pa daješ telefonsko za kontakt. (ta je nekako bolj osebna kot pa jebena registerska, ali?)