Prepoznate moškega, ki je oropal devet bank?

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
1
16
http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-prepoznate-moskega-ki-je-oropal-devet-bank.html

Definitivno je jugovič!
evil.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
seveda je jugovič!

ostale bi že po prvem ropu dobili
cheer.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.764
663
113
Ma najprej sm mislu da je kakšen šved al pa finc pol sm pa mau slike pogledu
smile-1.gif
Pa Jaro on je FRANCUZ

smile-1.gif

lp D

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Torej imamo 5 "fotografij" storilca, ki je oropal banko NEZAMASKIRAN in še vedno iščejo njegovo identiteto? Če bi si brke narisal, bi imel lahko, glede na kvaliteto posnetkov in nesposobnost policije, odprte račune na teh bankah, pa ga ne bi našli
stupid-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.596
113
Nesposobnost katere policije? Avstrijske? Slovenske? Vseh na balkanu? Svicarske? Francoske? Avstralske? s katere drzave pa prihaja? Verjetno je z razlogom ta slika v slovenskih medijih se ti ne zdi? ce bi kdo od policistov tega cloveka prepoznal, bi ga sedaj iskali z imenom in priimkom ne pa z vprasanjem ce ga kdo pozna. Se ti ne zdi logicno?

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Glede na to, da je oropal že toliko bank, in še nimajo sledi o njem, naj ga pustijo na miru.
Predvsem je vprašanje, kako slabo so varovane banke, kako slabo delajo varnostne službe, ki jih banke plačujejo in seveda miličniki, ti so pojem zase ...

Tako da, kapo dol gospodu, ki zna dobro opravljat svoje delo ...

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Nesposobnost katere policije? Avstrijske? Slovenske? Vseh na balkanu? Svicarske? Francoske? Avstralske? s katere drzave pa prihaja? Verjetno je z razlogom ta slika v slovenskih medijih se ti ne zdi? ce bi kdo od policistov tega cloveka prepoznal, bi ga sedaj iskali z imenom in priimkom ne pa z vprasanjem ce ga kdo pozna. Se ti ne zdi logicno?

recimo slovenske ker te to konkretno zelo moti;-)
SKB, pošte, menjalnice.... inšeinšeinšeinše
oni pa na cestah in hebejo folk zaradi težkih kriminalnih dejanj
npr. pasov, 5km čez omejitev, luči...

brez zamere. to je res smešno. 9 bank, fotke, priče....pa kaj bi še???
osebno da jim pusti, davčno in potrdilo o zaposlitvi?
seveda v treh kopijah overjenih pri notarju.
bonk.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.596
113
Ker ocitno nisi razumel mojega vprasanja: Od kje ti ideja, da policija zna uganit kdo je nekdo na sliki? Resno sprasujem. A ves kako to zgleda v realnosti (in ne na tv)? Enako sliko kot je sedaj na 24ur dobijo vsi policisiti na odpravi na delo. In ce cloveka nihce ne prepozna, ga ne prepozna. Kaj naj g zdej z bajalico iscejo? Sej je cisto pravilen naslednji korak, sliko so dali ven in se ga isce s pomocjo medijev tudi v drugih drzavah (npr sloveniji) in ne le v avstriji

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
ej plavac... nimaš vedno prav čeprav vem da so vas v to prepričali že na tečaju za policiste;-)

iz katerega dela mojega odgovora si razbral da imam kakršnokoli idejo?
13.gif

sem otrok miličnika(stara šola-povdarek na šola
wink-1.gif
) in sem se v vseh teh letih navadil na dejstvo da ste tečajniki nesposobni za kaj druzga kot samo za pisanje glob in dr ka+nje folka po cestah, da ti pretepe ne omenjam ker mi je znan tako prejšnji kot zdajšnji sistem intervenc. No sorry to zdaj se ne imenuje intervenca ampak navodila v roke in beri "kliči specijalce", kliči 112...

alooooo 9 hebenih ropov!!! mojega sina hebejo zato ker je v trgovini, ki prodaja mobilce kupil ukraden telefon in ga vlačijo po sodiščih
bonk.gif

sam ne mi spet soliti pamet z tipičnimi "kaj sem mislil", "kakšne ideje sem imel", kaj sem želel povedati" itnitn...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Ghibli povej kaj točno je Apollo rekel narobe. Tvoj odgovor , razen tega da ga zmerjaš, nima nobene veze z njegovim postom...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.596
113
pises neumnosti ki jim ni para.

Namrec stara sola je do leta 80 imela samo tri letnike. A to pomeni da vsi ki so koncali do takrat nimajo pojma napram tistim ki so hodili v 4 letno kadetnico?

Ce bi ze rad pametoval o razlicnih sistemih solanja policije se najprej poduci to, da ima trenutno veljaven sistem usposabljanja enako stevilo ur strokovnih predmetov kot 4 letna kadetnica ki je zadnjo generacijo sproducirala 2002.

Koliko ima kdo pameti ali znanja je stvar osebne inteligence in truda posameznika. ce si be.dak ti nobena sola ne pomaga.

Kar se tice intervencij po starem: od leta 95 je veljavna trenutna organizacija v policiji. Tvoj oce je verjetno rad govoril o lederboysih. Ampak pozabljas da ko so prisli oni, so bili tepeni cisto vsi ki so se nahajali na nekem obmocju. Tud nedolzni. Po starem sistemu bi tvoj sin veljal za barabo, kriminalca, sedaj pa je nedolzen dokler ga na sodiscu ne obsodijo.

In s svojim odgovorom si lepo pokazal nivo svoje osebne kulture. Zakaj ne odgovoris na moje vprasanje? Daj no, vprasaj oceta kako so oni nasli takega cloveka, ki ga ni poznal nihce zaposlen v policiji/milici.

Lahko se z menoj strinjas ali pa ne. Ampak vsaj potrudi se v debati sodelovat brez zaljenja ampak ponudi argumente. Ce menis da tega ne zmores pa pocni stvari ki ti gredo od rok.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Tako se ropa banke ...
tongue-1.gif

Hollywood 1997

Pa malo po dokumentarcu ...

... ne pa neki amaterski ropar, ki ustrahuje ljudi s plastično pištolco in kuštravo frizuro ...