Prepoved zalivanja na Primorskem

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
No da povem prigodo, ki se je pred 3 dnevi zgodila mojemu fotru v Izoli. Ker je on pač stara šola in zaveden državljan
evil.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Hmmm, glede na to da sem trenutno na Jurčkovi cesti... mogoče je še ni bo pa kmal
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to je bolano kaj se gredo. do konca bolano.

in zdej okol vrtine

mamo vrtine. ti na svojem vrtu, jaz na svojem.
a imava isto pdotalnico. zelo verjetno ja

če ti ne smeš zalivat, da ne zmanjka, zakaj lahko jaz?

kaj je suša?
a je to, k ni dežja. k je vroče. al k začne zmanjkovat vode.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Citat:
Uporabnik jendomen pravi:
Lp
Če primorci res tako zares varčujejo z vodo, zakaj pa potem v marini Izola zalivajo travo, videl v petek.

Hehe še enkrat si preberi moj prvi post
hysterical-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
to je bolano kaj se gredo. do konca bolano.

in zdej okol vrtine

mamo vrtine. ti na svojem vrtu, jaz na svojem.
a imava isto pdotalnico. zelo verjetno ja

če ti ne smeš zalivat, da ne zmanjka, zakaj lahko jaz?

kaj je suša?
a je to, k ni dežja. k je vroče. al k začne zmanjkovat vode.

Ja sej je to, marina Izola ma svojo vrtino pod Mangrtom in imajo potem zgleda cevi pod zemljo speljane do Izole
hysterical-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Ma ja mal je bolano, da se folk ne more tuširat na plaži in ninjainšpektorji težijo folku, ki zaliva rože z odpadno vodo, v marini pa zalivajo travo, da ima naša elita pogled na zeleno travo, ko se zjutraj zbudijo in grejo na to zelenico s svojimi cucki, da se lepo poserjejo v zeleno travco.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
OK torej pač inšpektor striktno izvaja zakon super, ampak glej ga hudiča, fotr se sprehodi do marine in kaj vidi tam, vklopljene sprinklerje, ki namakajo zelenico v Izolski marini. Potem mu je blo mal dost vsega in je šel na policijo, da mu povejo kje je inšpektorat da nej grejo raj v marino ukrepat. No policist ni vedel kje je, baje da se mu zdi da so v Kopru, marina pa naj bi imela svojo vrtino za vodo in za njih torej zalivanje ni prepovedano.
stupid-1.gif
Neki bo na tem, po moje imajo še staro vrtino od delamarisa?! Krcanje vode na barke je bilo ta vikend nemogoče, jaz pa prazne tanke.
bonk.gif