netko, ob naslednjem podobnem nastopu, kot je bil tale, boš dobil BAN. Namesto, da bi lepo napisal drugo možnost, greš nekaj napadat in pametovat, mislim ...
Citat:
Uporabnik netko pravi:
pišeš neumnosti niti sanja se ti ne... jest ti povem najcenejš ti bo če men vsak dan 5 eurov nakažeš... glede na tvoje stanje duha verjamem da boš to vsak dan to tudi naredil
Citat:
Uporabnik netko pravi:
pišeš neumnosti niti sanja se ti ne... jest ti povem najcenejš ti bo če men vsak dan 5 eurov nakažeš... glede na tvoje stanje duha verjamem da boš to vsak dan to tudi naredil
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Ali ni celo na netu nekje kupoprodajna ki jo lahko sprintaš in izpolniš? Brezplačno?
Zdej po 1.3.2010 lahko sami to delamo. Ni treba nič davka plačevat, je tako? kupoprodajna > overitev > nova prometna
Citat:
Uporabnik Matrix pravi:
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Zivjo
Zanima me, če je že kdo delal prepis na tej strani. Neki me zanima.
Jaz sem imel na upravni enoti in pri registrskem organu probleme, ker je komisijska pogodba natisnjena in nima originalnih žigov in podpisa. Faksimile podpisa in žiga je namreč zelo majhen in se že na daleč vidi, da ni original in zato pade takoj v oko. Kakšen pameten uradnik zna komplicirat, čeprav to ni ovira za veljavnost pogodbe.
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kje si to najdu?
ker so še tolarji gor napisani
Citat:
Uporabnik netko pravi:
a se ti ne ukvarjaš kokr da mal s preprodajo?