Prepaid kartice Hrvaška

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Se lahko to že v Sloveniji nabavi? Bi nabavil pred dopustom, ker se bi minimalno ustavljal pa malo se mi bo mudilo, ker se bom lovil z družbo, ki prihajajo iz različnih koncev pa mi ni, da bi pustil malo bogatstvo.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Dobiš jo na vseh bencinskih črpalka, trafikah, Konzumih ipd...Jaz mam eno viška za T-mobile, sem pa v SLO od srede naprej...Dam za enga pirčka
smile-1.gif
. Kolikor sem gledal se je meni najbolj splačala T-mobile z opcijo Europa - 30 kunic/teden neomejeno SMS-jev v EU, 1000 min/v omrežje T-mobile, 30 min v EU, pa prvi dan aktivacije brezplačen neomejen internet dostop.

http://www.t-mobile.hr/1/10-00-00-00-00.asp

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
a sem jaz narobe razumel napisano???
...................................................................................
Se lahko to že v Sloveniji nabavi? Bi nabavil pred dopustom...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ja, samo če mora zaradi tega letet čez celo Ljubljano nekam, mu je lepo razložil, da to dobiš na vsaki bencinski in je tudi to opcija da recimo na avtocesti naredi malo pavzico in kupi simko?

Nam je najbolj prišla prav od Tele2 Cheapest calls home, ker smo klicali na fiksen telefon domov za 1 cent, odvisno kaj potrebuješ.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ja TELE2 ma najcenješe pogovor v EU fiksno omrežje - 0,01 EUR. T-mobile z opcijo EVROPA pa najugdnješe SMS-je v EU. Kar kdo potrebuje.

Ne vem kje se je problem za 5 minut ustaviti na črpalki pa kupit simko. Npr. T-mobile je 50 kunic z že naloženimi 50 kunami. Ne vem če je taka ponudba tudi v SLO.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
5€ pa 100 kun gor... asko ajd počas se ustavi ampak res počasi. torej www.bolha.com in še enkrat preberi post na začetku teme
smirk-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Kaj pa kartice za internet? Ko sem nazadnje gledal jih niso imeli na pumpah in kioskih.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Tnx za vse informacije, se bom ustavil na prvi črpalki ter nabavil, najbrž bo Tele2, se mi zdi še najbolj ugodno vse skupaj.

@asko

Hvala za ponudbo, rajši bi imel nerabljeno številko, ker jo bom obdržal za malo dlje časa.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Samo pazi, ker tele res slabo pokriva nekatera področja. Tam, kjer hodimo mi (Metajna na Pagu) recimo tega siganala ni.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Mnja, tole s signalom mi ni preveč všeč, potem bo kakšen vip al pa tmobile čisto solidna zadeva. Za klice v Slovenijo imam skype, to mi ni problem.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Če rabiš res že prej kupitz kartico potem je VIP najbolj "ziher" zadeva, če pa je možno je najbolje videti kateri signal je tam in potem kupiti tisto.

Sicer pa ima TELE 2 ceneje samo na fiskno linijo. Če kličeš v mobilno omrežje je kar lepo redna cena (podobna kot jo imajo VIP in T-COM). In ker se danes na fiksni telefon že zelo težko dobi, je itak vseeno. Izjema pa so jasno službeni klici (tisto je dostikrat še vedno v fiskno mrežo) in pa kakšne babice, dedki itd... Če pa misliš kolega klicat in uganjevat kdaj bo doma pri telefonu, zna biti malo težje.

Tisto kar je polet nam najbolj zanimivo (mobilnik na hrvaškem->mobilnik na hrvaškem) je itak najdražje in ni kakšnih popustov., razen če si vsi ne nabavite hrvaških kartic. Jaz zase vem da sem največ pognal ravno s temi kratkimi "kje si", "kdaj gremo", med sicer fizično ne tako oddaljenimi kolegi (recimo Metajna-Novalja-Zrče-Ručica) itd...

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ena simka je popolnoma nerabljena, ker sta v paketu T-mobila Welcome to Croatia 2 SIM kartici. In ena je še original zapakirana.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A prav razumem, to je SIMPA kartica, potem pa z različnimi tarifami vklapljaš njihove storitve? Poceni klici, uporaba interneta itd?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

Prodam, dam, menjam... https://www.bonbon.com.hr/home sim kartico. Na začetku dopusta sem naložil 80hrk in vključil opcijo srednji internet paket (300MB).
Do sredi ali konca avgusta(morem preverit datum) lahko do 300MB porabite na dan. Lahko tudi kličete in zlo poceni pošiljate sms-e in mms-e.
Sam sem naredil en kratek klic na hrvaško številko in poslal par sms in mms sporočil. Torej gor bi moglo bit še kr nekaj denarja.
Če koga zanima nafilana sim kartica naj pošlje pm.
Uporablja pa se t-mobile omrežje.