Aha.
No, pa se oglašam še jaz. Sicer je res, da pri svojih letih nimam kej preveč izkušenj, saj sem seksal samo z eno, pa še to samo 2 x. Prvič sem jo ruknil leta 2001, drugič pa lansko leto. Kaj več izkušenj pa nimam. Pač nisem iskana roba, babe se me izogibajo, ne vem zakaj ? Mogoče ... aja, da ne zaidem s teme. No, kljub vsemu vem, da je muca lahko kosmata (npr. perzijka), pobrita (egipčanka), pol maš tisto avtocestno varianto, pa ... ampak spet pišem na pamet, vse sem videl na slikah. Bo že držalo, sam upam, da jih ne fotošopajo (tud tega ne razumem? moj sosed šopa živali (jih nagači), kako pa našopaš foto, pa še nisem ugotovil).
V glavnem, po, obstajajo še suhe muce (to so une, k so več dni brez vode, verjetno), pa vlažne muce (une s kletnih prostorov, probably). Pa mende so tudi muce, ki jih majo ženske postrani, horizontalno, menda (sej veste, Fani, ki jo ima postrani ... bo verjetnoi res). No, moja (ekstremno občasna jebaččica) jo nosi vertikalno. Razen, če jo od leta 2009 ne nosi drugače?
Ampak, da bi pa kera mela ozko muco (narrowpussy), pa še nisem ne slišal, ne videl. To pa si moral res naletet na fenomen ...
Ampak, kot sem že rekel, jest zadeve več al manj poznam samo s slik al pa ustnega izročila ... hehe, sej res, ustno izročilo. To gre pa takole ...
Aja, spet sem se zalotil, da mislim preveč pregrešno ...
Itak nimam pojma ...m'kay?